רופא פחדן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רופא פחדן
    המאוכזבת
    02/02/2010

אם יש לכם בעיית פוריות קצת קשה אני ממליצה לכם בחום לא ללכת לפרופ' רונאל מנהל מח' IVF באסף הרופא.
    הוא מוג לב חסר רגשות ומפחד להתמודד עם בעיה קשה הוא דואג אישית לייאש אותכם ולהודיע שהסיכוי שלכם להיות הורים הוא אפסי ואז הוא ממליץ לפנות לתרומת זרע או ביצית ואם הבעיה אצל שניכם הוא מפנה אתכם לאימוץ .
    את המידע הזה אני כותבת מניסיון אישי ומנסיונם של חברים שעברו את הדיכוי הפסיכולוגי ע"י רונאל (לדעתי הוא לא ראוי לתואר פרופ') -רופא טוב הוא רופא שמתמודד עם הבעיה ולא רופא שבוחר לא להתמודד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא פחדן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למאוכזבת

ליאת
    02/02/2010

אם את מאיזור המרכז או לא רחוק מידי, ממליצה לך בחום על ד"ר אריה ברקוביץ, הוא אחד הטובים ואני מכירה לא מעט בנות שעברו אליו מרופאים אחרים לאחר ייאוש מטיפולים כוזבים ואף חברה שנאמר לה שלא תוכל להרות ואצלו כולם הצליחו בשלב מוקדם או מאוחר אבל היתה הצלחה, הוא מקצועי ויגיד לך את האמת על מצבכם.
    תהיי חזקה ואל תתייאשי.
    אשמח לתת לך יותר פרטים ולעזור בכל שאלה. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

נירית
    02/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

נירית
    02/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מאוכזבת

בתאל
    02/02/2010

אני רק מקווה שלא בחרת בכינוי מאוכזבת בגלל רונאל, כי הוא באמת לא ראוי לזה!
    הזדהיתי עם כל מילה ומילה שכתבת ואני מכירה עוד שתיים שככה מרגישות , איכסה של רופא ואיכסה של בן אדם, לחברה שלי הוא אמר שהסיכוי שלה להורות הוא חסר סיכוי ותודה לאל היא אם לילדה, איתי הוא היה אנטיפט ברמות, לא די בכך שהתקופה והטיפולים לא קלים נאלצתי גם לשאת את היחס הנוקשה והמחפיר שלו, הוא הוריד לנו את התיקווה ושנים הייתי בסיוטים מיותרים בגללו, גם בגללו נאלצתי לא להמשיך הטיפולים באסף הרופא, כיום אני מטופלת של דוקטור כהנא אריק מנהל ivf אסותא ראשלצ וממליצה לה בחום להכיר גם רופא מקצוען וגם רופא אנושי , שיהיה לנו בהצלחה אמן!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו