מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רופא פחדןהמאוכזבת02/02/2010
אם יש לכם בעיית פוריות קצת קשה אני ממליצה לכם בחום לא ללכת לפרופ' רונאל מנהל מח' IVF באסף הרופא.
הוא מוג לב חסר רגשות ומפחד להתמודד עם בעיה קשה הוא דואג אישית לייאש אותכם ולהודיע שהסיכוי שלכם להיות הורים הוא אפסי ואז הוא ממליץ לפנות לתרומת זרע או ביצית ואם הבעיה אצל שניכם הוא מפנה אתכם לאימוץ .
את המידע הזה אני כותבת מניסיון אישי ומנסיונם של חברים שעברו את הדיכוי הפסיכולוגי ע"י רונאל (לדעתי הוא לא ראוי לתואר פרופ') -רופא טוב הוא רופא שמתמודד עם הבעיה ולא רופא שבוחר לא להתמודד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למאוכזבת
ליאת02/02/2010אם את מאיזור המרכז או לא רחוק מידי, ממליצה לך בחום על ד"ר אריה ברקוביץ, הוא אחד הטובים ואני מכירה לא מעט בנות שעברו אליו מרופאים אחרים לאחר ייאוש מטיפולים כוזבים ואף חברה שנאמר לה שלא תוכל להרות ואצלו כולם הצליחו בשלב מוקדם או מאוחר אבל היתה הצלחה, הוא מקצועי ויגיד לך את האמת על מצבכם.
תהיי חזקה ואל תתייאשי.
אשמח לתת לך יותר פרטים ולעזור בכל שאלה. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
נירית02/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
נירית02/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאוכזבת
בתאל02/02/2010אני רק מקווה שלא בחרת בכינוי מאוכזבת בגלל רונאל, כי הוא באמת לא ראוי לזה!
הזדהיתי עם כל מילה ומילה שכתבת ואני מכירה עוד שתיים שככה מרגישות , איכסה של רופא ואיכסה של בן אדם, לחברה שלי הוא אמר שהסיכוי שלה להורות הוא חסר סיכוי ותודה לאל היא אם לילדה, איתי הוא היה אנטיפט ברמות, לא די בכך שהתקופה והטיפולים לא קלים נאלצתי גם לשאת את היחס הנוקשה והמחפיר שלו, הוא הוריד לנו את התיקווה ושנים הייתי בסיוטים מיותרים בגללו, גם בגללו נאלצתי לא להמשיך הטיפולים באסף הרופא, כיום אני מטופלת של דוקטור כהנא אריק מנהל ivf אסותא ראשלצ וממליצה לה בחום להכיר גם רופא מקצוען וגם רופא אנושי , שיהיה לנו בהצלחה אמן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)