ביוץ ושאר מיני ירקות :)

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ ושאר מיני ירקות :)
    טל
    03/02/2010

שלום,

אני חדשה בפורום ולכן אספר קצת על עצמי .
    אנחנו מנסים להכנס להריון כבר שנה ושלושה חודשים , למען האמת לא מחשבים ימין וכאלב אבל דואגים לקיום יחסי מין סביב היום ה 14 .
    המחזור שלי סדיר (כל 29 יום בממוצע ) , מחזור אחרון ב 19.1 והשאלה שלי היא כזאת :
    ביום ה14 של המחזור מתחילות לי הפרשות צמיגיות שקופות(בתאריך 1.2-2.2 , האם זה מעיד על ביוץ? על כך שיהיה ביוץ? או שהיה ביוץ ? אני שומעת הרבה שההפרשות הללו מונעות את כניסתו של הזרע, האם זה תפקידם ? יש לציין שאני מודדת את החום, וביום ה 15 החום עלה לי במעלה אחת וביום ה16 החום כבר ממש עלה ב 4 מעלות .האם הבדיקה אמינה ?
    האם מרגע הביוץ סופרים 14 יום וזהו המועד המדויק של קבלת הווסת?
    רוצה עזרה, מפחדת להתאייש למרות שיודעת שיש אי שם מישהו המכוון הכול וידאג שכל דבר יגיע בזמן המתאים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ ושאר מיני ירקות :)

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דניאל

ד''ר דוד ישי
    03/02/2010

אני מעריך מאד את האופטימיות והאמונה שלך. אבל הגיע הזמן , אחרי מעל שנה של נסיונות , שתפני לבירור במרפאת פוריות מסודרת . כדאי לשלול בעיות שדורשות עזרה כדי להרות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר שלום

טל
    07/02/2010

ד"ר שלום,

שאלתי מספר שאלות לגבי הביוץ ולא קיבלתי עליהן מענה.
    מען האמת כבר היינו אצל רופא נתן לנו בדיקות לבצע ואננו כרגע מחכים לתוצאות (בדיקת זרע וכאלה )אבל אשמח לקבל תגובה לגבי השאלות שלי ,
    תודה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו