שאלה חשובה מאוד!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד!
    ליז
    05/02/2010

שלום! לפני כחצי שנה היה לי סוכר 116 (הגבול העליון של הנורמה 100) בגלל לקיחת דקסמטאזון . הרופא פוריות שלח אותי לאזן סוכר לפני שאני אתחיל טיפולי הפריה חוץ גופית. הסוכר ירד ל103 . אני ממשיכה בדיאטה ולא אוכלת סוכר ומאפים וכל מה שמעלה סוכר. אני כרגע באמצע פרוטוקול. אחרי 14 יום של דקאפפטיל 0.05 היום מתחילה גונל 225. נתבקשתי לעשות בדיקות דם כי הקודמים כבר פג תוקף והתוצאה של סוכר מאתמול 03.02.10 הייתה 115!!! למרות שאני שומרת על דיאטה אבל הייתי חולה ושבוע לקחתי תרופות נגד הצטננות. אני לא לוקחת תרופות להורדת סוכר כי המצב שלי זה טרום סוכרת ולא נותנים תרופות. השאלה שלי האם יכולים להפסיק לי את הפרוטוקול באמצע בגלל סוכר? מה יכול להיות. אני בלחץ נוראי בגלל התוצאות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ליז

ד''ר דוד ישי
    05/02/2010

לא. לא יפסיקו לך את הטיפול. אבל כאשר תהרי , תצטרכי להיות במעקב קפדני אחר מצב הסוכר. בהריון יש שמירה קפדנית הרבה יותר על רמת הסוכר. יתכן מאד שבמהלך ההריון תצטרכי לקחת טיפול תרופתי. אגב , אני מקווה שלקחו לך בדיקה של רמת המוגלובין A1C. לפני התחלת הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! כן עשיתי

ליז
    05/02/2010

קודם כל תודה רבה על תשובה, אני כן עשיתי את המוגלובין A1C לפני הטיפול התוצאה5.9 שגבול הנורמה העליון הוא 6. תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו