סיוטים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיוטים
    אני*
    06/02/2010

אני יודעת ששאלתי מוזרת
    אני סובלת מסיוטים מזה כמה ימים אני בהריון לאחר IVF שבוע 6 עדיין לא בצעתי בדיקת US
    עברתי הריון ראשון (שלא המשיך) גם עם סיוטים
    רציתי לדעת למה זה רק מופיע בהריון האם זה קשור להרמונים? לדאגות? והאם זה משפיע על התפתחות העובר כי חלומות כאלו מפחידים אותי ומלחיצים, האם דבר זה מוכר לכם?
    (האם יש מישהיא שסובלת מאותו דבר)?
    מה אני יכולה לעשות בקשר לזה אני מודאגת (עד שתגיע בדיקת US יום שלישי ולראות שהכל תקין)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיוטים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מציע א.ס. כבר מחר

פרופ' שחר קול
    06/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר" קול

אני*
    08/02/2010

דר" קול אמרת לי לעשות US כב ביום ראשון אני עשיתי היום, הרופא מצא שני שקי הריון אחד גדול והשני יותר קטן אך עדיין אין דופק (8.1 שאיבה 10.1 החזרה מחזור טיפול קצר לא יותר משבוע וכמה ימים)
    לפי הרופא שבדק אותי זה עדיין מוקדם לראות דופק ובקש ממני לחזור על הבדיקה ביום חמישי
    את האמת זה הלחיץ אותי יותר, האם זה באמת מוקדם? אם כן באיזה שבוע אני והאם יש סיכוי טב לראות דופק יום חמישי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו