האם יש סיכוי להיריון ספונטני?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם יש סיכוי להיריון ספונטני?
    לי
    07/02/2010

מלאכי הרפואה שלום רב,

עברתי חוויה קשה בשבוע שעבר. אני מטופלת ב ivf כבר תקופה. בשנה האחרונה עברתי 3 הפלות פעמיים נפל אחרי ivf השני אחרי החזרת מוקפאים ובפעם השלישית נקלטתי ספונטנית אחרי הפלה שנייה אבל לצערי בשבוע 8 פסק דופק ועברתי גרידה.

בשבוע שעבר אחרי הכנה של חודש בטיפול בדקפפטיל 0.1 ובהמשך גם ב -פיוריגון 100 הגיע זמן שאיבת הביציות זה היה יום א' שעבר. (באולטרסאונד יומיים קודם בשישי היו מלא זקיקים בשלים וטובים בשתי השחלות)

נכנסתי לשאיבת ביציות ובמהלך הטיפול פגעו לי בכלי דם ונוצר דימום גדול בבטן עד כדי שפעולת השאיבה הופסקה במיידית כשבשחלה שמאל בכלל לא הספיקו לגעת וגם בימנית מה שהוציאו לא היה טוב. אחרי 10 דקות הוכנסתי לחדר ניתוח לניתוח כשיש דימום רב בבטן. בנוסף קיבלתי מנות דם בחדר ניתוח על מנת לייצב אותי. בקיצור מהטיפול לא יצא כלום אבל הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי כן להיקלט ספונטנית כמו שהצלחתי בפעם האחרונה כי ככל שידוע לי שכשהגוף מלא בהורמונים מהטיפול הקליטה אמורה להיות קלה יותר??? או שאני טועה??? ואין לזה קשר לכמות ההורמונלית בגוף???

אודה לכם על התייחסותכם בברכה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכוי

פרופ' שחר קול
    07/02/2010

יש סיכוי אם היה קיום יחסים במועד המתאים, אם כי הדימום הרב מקטין הסיכוי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה????

לי
    08/02/2010

הכוונה שלי אם קיים סיכוי אחרי שאקבל מחזור כי בגוף יש המון הורמונים? האם זה יגדיל לי את הסיכוי? זה הצליח לקרות בהיריון האחרון שנקלטתי בו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי

טל
    08/02/2010

לי
    אני ממש הזדעזעתי לקרוא מה שקרה לך מפעולת השאיבה.
    אפשר בבקשה לדעת באיזה בית חולים בצעת את השאיבה הזאת?
    מקווה שתרגישי טוב.
    טל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו