כניסה להיריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כניסה להיריון
    טלי
    07/02/2010

הי,

ילדתי לפני כ4 וחצי חודשים (היריון מ-IVF) ואני מעוניינת להיכנס להיריון באופן טבעי
    אני מקבלת מחזור בכל 31 ימים (לא מניקה)
    כיצד אני יכולה לחשב את היום של הביוץ ולמקסם את ההצלחה בקליטה

תודה
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כניסה להיריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ הוא 14 יום לפני המחזור

פרופ' אלכס סימון
    07/02/2010

במחזור של 31 יום הביוץ סביב יום 17

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

בתאל
    07/02/2010

ראשית תודה על תשובתך. ואכן מדובר בבדיקת פיפל רק שנאמר לי לעשותה בתום ימי הביוץ ולכן שאלתי אליך מה כן ניתן לבדוק כאשר הושלם הביוץ ? ואילו נתונים ניתן לדרוש מהמעבדה שיכולים לתת ולו השערה בנוגע לאופיה של הרירית? (מה שאני מבקשת אינם פרי השערתי אלא שמעתי זאת רופא שהציע במצבים דומים לשלי לעשות הבדיקה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה היסטולוגית

פרופ' אלכס סימון
    07/02/2010

בבדיקה מוודאים כי יום המחזור מתאים לשינויים שרואיםברירית הרחם. נהוג לבצעה כיומיים לפני המחזור. התברר כי לתוצאות שמדווחים הפתולוגים אין משמעות לגבי יכולת ההשרשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו