פוריות ובעיית קור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פוריות ובעיית קור
    אפרת
    08/02/2010

שלום בת 28 ללא בעייה מוסברת אחרי 4 הפרייות זקיקים יפים אבל רירית 5-6מ"מ לפעמיים 7מ"מ עשיתי את כל הבדיקות דם שאפשר וגם צילום רחם וגם הסטרוסקופיה הכל תקין . לפני 8 שניים היה לי בעייה עם הידיים שהיה לי קר ולא היה לי זרימת דם לידיים וכפות רגליים. הידיים וכפות הרגליים שלי היו כחולות או לבנות מידיי.הייתי אצל רופא רומוטולוג במעקב וזה עבר . היום הידיים שלי לא כחולות אבל כל הזמן קר לי גם עם מעיל ומזגן בכל הגוף במיוחד בידיים וכפות הרגליים והם בצבע לבן ולפעמים ורודות מידיי כאילו לקחתי כדור לזרימת דם (ורודות ) . הרופאים יודעים על הבעייה שלי בעבר והם אומרים שהכל בסדר אצלי .אבל אני חושבת שעדיין יש לי את אותה בעייה ואני חושבת שזה גם משפיע על הרירית הרחם כי אין זרימת דם טובה לאזור הידיים ואולי גם לרחם . עשיתי בדיקות אחרונות שלי בשביל לשלול כל אפשרות של בעייה אשמח לתשובה. 1 . רציתי לדעת מה שאני מטהרת מעיד על משהו ?
    2. האם ללכת שוב למעקב רופא רומוטולג ?
    3 בדיקת דם תריס 1.82
    4 בדיקת דם B12 -259
    5 האם הבדיקות תקינות?
    בתודה אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוריות ובעיית קור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אפרת

פרופ' אלכס סימון
    09/02/2010

מה שאת מתארת יכול להתאים לתופעת "רנו" תופעה זו לעיתים יש לה בסיס אימונולגי. כדאי לפנות לרוא פנימי העוסק בנחלות אוטואימוניות ולתאר לו את מצבך, יבוצעו הבדיקות המתאימות וייבחנו דרכי טיפול גם בהקשר לטיפולי הפוריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו