מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפולי ivfמרים10/02/2010
אני לפני טיפולי ivf הן אני והן בעלי נשאים ל cf האם לאור הבדיקות טיפולי הפרייה אפשריים (לא מתרומת ביצית.
תודה
Prolactine 237
FSH Urgent 72.2
Estradiol (E2) Urgent
200 pmol/L - מ ןטק
(Days in cycle relative to
LH peak)
Follicular (-12) 40-253pmol/L
(-4 ) 231-606
Midcycle (-1 ) 536-1930
Luteal (+2 ) 181-551
(+6 ) 250-719
(+12) 132-488
Progesterone Urgent 3.3
LH Urgent 55.8
Testosterone Total 1.5 nmol/L -קטן מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf המשך
מרים10/02/2010שכחתי להוסיף קבלתי וסת ביום שבת וערכתי את הבדיקות ביום שני בבוקר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספה ivf
מרים10/02/2010שכחתי לציין שאני בת 39 לפני כשנה ערכו לי בדיקה ה fsh היה 6.1 מה קרה מאז?
האם ניתן להשתמש בתרופות כדי לשנות ערכים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מרים
ג'סמין10/02/2010גם לי היתה בעיה דומה - FSH מאוד גבוה - כ - 28 , הבנתי שמעל 20 - אין רופאים שמטפלים , אבל ניתן לטפל בערך - ואני ממליצה על דיקור סיני - בכלל דיקור הוא טוב לטיפולי פוריות.
אחרי כחודש טיפול + הרופא שלי המליץ לי גם לקחת גלולות , ה FSH שלי ירד לערך תקין 8.3
בכל אופן לגבי הגלולות - זה כבר תשאלי את הרופא - אבל אני ממליצה בחום על שילוב בטיפול אלטרנטיבי.
תודה והמון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH 72
פרופ' אלכס סימון10/02/2010FSH גבוה בדרך כלל מלוווה באי סדירות מחזור ובחסר ביוץ. אם זה המצב, תרומת ביציות היא הפתרון היעיל ביותר. נסיונות טיפול אחרים אפשריים אם כי מדובר בהשגת ביצית בודדת מה שלא יאפשר לבצע איבחון של עובר ללא CF לפני החזרה לרחם.
עליך לפנות לרופא מטפל ולראות אם התוצאה מוטעית, מקרית או זמנית ולקבל ייעוץ הולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלייה ב fsh
מרים12/02/2010רציתי לברר מדוע רמת ה FSH. עלתה באופן כו משמעותי? האם ישנם טיפולים ללהורדת ההורמון????????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיפור ה FSH
פרופ' אלכס סימון12/02/2010עליה של FSH היא תוצאה ולא סיבה!!! זו תוצאה של ירידה במאגר הביציות ותפקוד השחלה. כשתפקוד שחלה יורד, ובשלב זה אין טיפולים להצערת השחלה, הביטוי הוא עליה ב FSH. ניתן להוריד FSH באופן מלאכותי, זה לא משנה את תיפקוד השחלה. גלולות מורידות רמת FSH, דקפפטיל מוריד רמת FSH, בדומה סינארל.
פני לייעוץ מסודר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)