טיפולי ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפולי ivf
    מרים
    10/02/2010

אני לפני טיפולי ivf הן אני והן בעלי נשאים ל cf האם לאור הבדיקות טיפולי הפרייה אפשריים (לא מתרומת ביצית.
    תודה

Prolactine 237
    FSH Urgent 72.2

Estradiol (E2) Urgent
    200 pmol/L - מ ןטק
    (Days in cycle relative to
    LH peak)
    Follicular (-12) 40-253pmol/L
    (-4 ) 231-606
    Midcycle (-1 ) 536-1930
    Luteal (+2 ) 181-551
    (+6 ) 250-719
    (+12) 132-488

Progesterone Urgent 3.3
    LH Urgent 55.8
    Testosterone Total 1.5 nmol/L -קטן מ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולי ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ivf המשך

מרים
    10/02/2010

שכחתי להוסיף קבלתי וסת ביום שבת וערכתי את הבדיקות ביום שני בבוקר תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוספה ivf

מרים
    10/02/2010

שכחתי לציין שאני בת 39 לפני כשנה ערכו לי בדיקה ה fsh היה 6.1 מה קרה מאז?
    האם ניתן להשתמש בתרופות כדי לשנות ערכים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מרים

ג'סמין
    10/02/2010

גם לי היתה בעיה דומה - FSH מאוד גבוה - כ - 28 , הבנתי שמעל 20 - אין רופאים שמטפלים , אבל ניתן לטפל בערך - ואני ממליצה על דיקור סיני - בכלל דיקור הוא טוב לטיפולי פוריות.

אחרי כחודש טיפול + הרופא שלי המליץ לי גם לקחת גלולות , ה FSH שלי ירד לערך תקין 8.3
    בכל אופן לגבי הגלולות - זה כבר תשאלי את הרופא - אבל אני ממליצה בחום על שילוב בטיפול אלטרנטיבי.

תודה והמון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• FSH 72

פרופ' אלכס סימון
    10/02/2010

FSH גבוה בדרך כלל מלוווה באי סדירות מחזור ובחסר ביוץ. אם זה המצב, תרומת ביציות היא הפתרון היעיל ביותר. נסיונות טיפול אחרים אפשריים אם כי מדובר בהשגת ביצית בודדת מה שלא יאפשר לבצע איבחון של עובר ללא CF לפני החזרה לרחם.
    עליך לפנות לרופא מטפל ולראות אם התוצאה מוטעית, מקרית או זמנית ולקבל ייעוץ הולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלייה ב fsh

מרים
    12/02/2010

רציתי לברר מדוע רמת ה FSH. עלתה באופן כו משמעותי? האם ישנם טיפולים ללהורדת ההורמון????????
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיפור ה FSH

פרופ' אלכס סימון
    12/02/2010

עליה של FSH היא תוצאה ולא סיבה!!! זו תוצאה של ירידה במאגר הביציות ותפקוד השחלה. כשתפקוד שחלה יורד, ובשלב זה אין טיפולים להצערת השחלה, הביטוי הוא עליה ב FSH. ניתן להוריד FSH באופן מלאכותי, זה לא משנה את תיפקוד השחלה. גלולות מורידות רמת FSH, דקפפטיל מוריד רמת FSH, בדומה סינארל.
    פני לייעוץ מסודר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו