מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת דם -עזרה בבקשהטל10/02/2010
שלום
בתאריך 29.1 ביצעתי את ההחזרה של העוברים והיום עשיתי בדיקת דם קיבלתי תשובה עכשיו ונודע לי שמשהו לא ברור והרמה של הבטא היא 20 והיא מבקשת שאני יעשה שוב בדיקת דם כי לא רוצה לשלול את כלום
מה זה אומר? יש הריון או לא? או זו התחלה של משהו?
בבקשה אשמח לתשובה
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופאים יענו
תותית10/02/2010היי
קודם כל אומר שמתחיל משהו....
שנית הרמה של הבטא קצת נמוכה לכן ייבקשו שתבצעי ב.דם כל יומיים על מנת לראות הכפלה של הבטא פי 2 (הכפלה מלאה)
ועצה ממני: ל-ה-ר-ג-ע
אז בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תותית
טל10/02/2010תודה רבה , האמת יום ראשון אני אמורה לעשות שוב בדיקה אבל השאלה שלי היא במידה ואין משהו אני לא אמורה לקבל מחזור? או שיש משהו ויכול להיות שזה השתנה , האמת היא אמרה לי שיכול להיות שבגלל שלקחת אוביטרל לפי הזאיבה לא רואים כל כך לא הבנתי למה . יש מצב שאת יודעת משהו כז?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לקחת אוביטרל
תותית10/02/2010אז את בד' ההריון צריך לעשות 16 יום לאחר מכן מכיוון שהוא משבש את בד' ה-בטא ולכן חכי עוד 2 לראות הכפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה16 יום מהאוביטרל
תותית10/02/2010בד' הדם הראשונה הייתה צריכה להעשות ביום א' 14.02.10 למה ביצע לפניי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהככה בבית חולים
טל10/02/2010ככה אמרו לי בבית חולים
השאיבה היתה ב- 27.1
ההחזרה ב- 29.1
והם לקחו בערך שבועיים מההחזרה בערך . יש משמעות לימים האלו??
ולמה נראה ב- 14.2 בגלל האובטרול??
את מקסימה ומרגיעה אותי . תודה תודה תודה מאמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמה נמוכה ומחייבת מעקב
פרופ' אלכס סימון10/02/2010כפי שתותית הציעה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו פר' סימון
טל10/02/2010אבל יש משהו ? או שיכולה להיות גם אכזבה? זה מאוד מלחיץ אותי . יש סיכוי שרק השבוע זה התחיל להתפתח בגלל זה הרמה נמוכה? האחות אמרה לי שיכול להיות בגלל האוביטרל זה המצב ובשביל להיות בטחוים לעשות יוןם א' שוב בדיקת דם יש קשר???
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיא צודקת
פרופ' אלכס סימון10/02/2010לדעתי רמה נמוכה מידי ולא מדובר בהריון תקין אלא אם תפתיעי והרמה תתחיל לעלות בצורה משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת בטא 20
ליאת11/02/2010לי היתה בטא 22 מהחזרת מוקפאים וגם אני הונחתי לבצע בטא אחרי יומיים ואכן אחרי יומיים, לא רק שהיא הכפילה את עצמה אז היא אפילו שילשה את עצמה ל-60 ומשהו כך שאני מציעה לך לבצע את הבדיקה ולא לשלול הריון תקין עד שלא תעשי אותה ותראי אם יש הכפלה או ירידה.
מאחלת לך הכפלה כפולה ומכופלת :-) בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)