מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר ישילימונית10/02/2010
ד"ר ישי שלום,
אני יודעת שזה קצת מוקדם מדיי, אבל שורף לי מאוד מעל כף הרגל, לכיון גב הרגל, ונראה לי שמתחילה בצקת ומשהו בכלי הדם. האם זה נראה לך הגיוני בשלב זה?
אציין שהכאב הזה התחיל לא מזמן, לאחר שכיבה במיטה ולאחריה מקלחת, כלומר, לא לאחר מאמץ ממושך.
שאלה אחרת: רציתי לדעת האם מותר בזמן נקיונות לסחוב דלי עם מים בשלב זה - שבוע 5 (ואולי בכלל בהיריון), או שזה מאמץ גדול מדיי ויכול לעשות נזקים?
בתודה מראש
ולילה טוב,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב טוב לימונית
ביבי10/02/2010חיקתי לתגובתך אים אפשר
האם תוכלי לספר לי מעט על הפרוטוקול שלך?מכיוון שאנו כמעט באותו גיל?
וגם בשלבים בדרך להפריה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בייבי
לימונית10/02/2010שלום בייבי
בתחילת הדרך קיבלתי פרוטוקולים עם פחות מנוגון, וכל פעם העלו לי. בתקופה האחרונה קיבלתי פרוטוקולים ארוכים של דקאפפטיל, ולאחר מכן למשך 3 ימים תוספת של 6 אמפ' מנוגון, ואחריהם של 5 אמפ' מנוגון עד שהזקיקים היו בשלים.
כמות הביציות שהופקה לא היתה דומה בין הפעמים. אציין גם שבין השאיבה הקודמת לבין השאיבה הנוכחית עברה יותר מחצי שנה.
מאחלת לך בהצלחה.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לימונית ועוד שאלה
ביבי10/02/2010אים תרצי לענות על דברים יותר כגון:
רמת fsh
כמה טיפולים?
האים יש לך כבר ילדים?לי יש שלוש בנות גדולות
זקוקה לדוגמאות הקרובות יותר לגילי מקווה שאת מבינה
שיהיה בהצלחה אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבייבי
לימונית11/02/2010היי בייבי,
לא זוכרת את רמת ה-FSH, היא נבדקה לפני שהתחלתי את הטיפולים וזה היה לפני שנתיים וחצי.
זו בערך השאיבה ה-8 או שבכלל ה-IVF 8 (כולל מוקפאים, אני לא ממש זוכרת). לפני כן היו לי 3 הזרעות עם גונדוטרופינים.
אין לי ילדים, התחלתי את הטיפולים לאחר גיל 41. היה לי היריון קודם לפני שנה וחצי, מה-IVF הראשון שלא התפתח כראוי ונגמר בגרידה, ומאז לא הצלחתי להיקלט (כאמור כ-8 הפריות), רק עכשיו סוף סוף נקלטתי.
אבל אני בכלל לא מציעה לך לעשות השוואות, כי לכל אחת גוף שונה ותגובה שונה לתרופות השונות, וסביר שגם רמות ההורמונים שונות מלכתחילה, וזה בנוסף לעניינים בריאותיים אחרים שיש לכל אחת ולפעמים יכולים להיות קשורים לנושא ההשרשה או התפתחות העובר.
אני שמחה מאוד בשבילך שיש לך כבר ילדים, ומקווה מאוד שתצליחי להגשים את חלום הילד/ה הרביעי/ית במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר לימונית
ביבי11/02/2010מודה לך על כך שענית והקדשת מזמנך!
ובכן היום לקראת פרוטוקוך חדש בתקווה שיצליח
מותר לשאול היכן את מטופלת?
בכל מיקרה תזכרי לא לדבר יותר מידי עים הסובבים אותך
יש עיין הרע נשבעת לך!אני לא פאטליסטית אבל זה קיים!
העדכן אותך מידי פעם יום ניפלא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי11/02/2010תשדלי לא לעשות פעילות שגורמת לך לאי נוחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)