פרופ' סימון הנכבד - התייעצות דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרופ' סימון הנכבד - התייעצות דחופה
    מור
    11/02/2010

פרופ' סימון שלום רב,
    אני בת 24 ושמונה חודשים נשואה שנה וחצי,יש לי שחלות פוליציסטיות אל-וסת ראשונית רק בעזרת גלולות...לאחר בדיקת הזרע נמצא כי הזרע של בעלי טוב מאד.
    ברצוני להתייעץ אני מטופלת כבר שנה בגנדוטרופינים שהפעם החליט הרופא אחרי נסיונות הן טבעי והן IUI ללכת על הפריה חוץ גופית..התחלתי טיפול הזרקתי מנופיור למשך 12 יום הייתה עליה יפה אך הרופא החליט כי בגלל שמיום א' אין התקדמות רצינית הן בזקיקים והן ב-E2 ובפרוגסטרון להפסיק את הטיפול...האם יכולתי להציל את הטיפול בכל זאתאציין כי בפעם הקודמת הוא נתן מינון יותר גבוהה של מנופיור והגעתי לחדר מיון עם גירוי יתר אך עם תוצאות טובות של ביציות בגודל 19x20 18x20 20x20.והטיפול הופסק לפני הזמן עם הפסקה של חודש גלולות פרימולט נור ...והפעם הוא לא רצה להגיע לאותו מצב אז הוא החליט לתת 2 אמפולות של מנופיור ו-סינרל בוקר וערב מהיום הראשון למחזור...

הבדיקות היו:

ביום החמישי לזריקות:3/2-ESTRADIOL - 714 ,PROG -0.3

5/2- 1042, 0.6, 7/2 - 1281, 0.6, 9/2(היום) - 1193, 0.5

אציין כי שלשום הרירית היתה 9.4 והיו זקיקים 15x15,והרבה קטנים...?האם בכל זאת אפשר היה להציל את המצב?האם הד"ר פועל נכון או שעליי להחליף רופא?אני גם בטח בקרוב אקבל מחזור כי הטיפול שוב הופסק באמצע כמו הפעם הקודמת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרימת ביוץ להפריה

פרופ' אלכס סימון
    11/02/2010

גרימת ביוץ למטופלת עם PCO לעיתים מורכב יותר ממה שאנו רגילים. ישנן תוכניות טיפול המתאימות יותר ל PCO , יש יכולת להשתמש במינונים שונים של תרופות ולהגיע בסופו של דבר לטיפול רצוי של הוצאת ביציות. צריך רק לבחור את התוכנית שתתאים לך. שאלי את הרופא שלך על טיפולים ל PCO בהפריה ואני מניח שהוא יוכל לבחור לך את הטיפול המתאים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופ' סימון בהכבד- בהמשך לתשובתך...

מור
    11/02/2010

תודה פרופ' סימון שיש מענה בפורום הזה אך שאלה קטנה,
    הרופא שלי אכן נתן לי טיפול שלמנופיור 2 אמ' במשך 12 יום וסינרל, את המינון הוא השאיר ולא העלה כמו לפני כחודש כי אושפזתי עם גירוי יתר קל...האם יש תרופות אחרות שאני צריכה או בכלל פרוטוקול אחר, אציין כי קיבלתי בעבר גונל F והוא החליט לשנות למנופיור...???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכנית טיפול

פרופ' אלכס סימון
    11/02/2010

מור שלום
    אין זה המקום להתחיל ולדיין מה תוכנית הטיפול שתתאים לך. זה לא רק עינין של איזה תרופה ואיזה מינון. מדובר בתוכניות שיכולות לשלב תרופות שונות ותזמונים שונים של מתן שלהם על מנת להגיע לתוצאות נאותות. על כן הפניתי אותך לרופא שלך לשאול האם יש בידו תוכנית טיפול שתתאים ל PCO. בדרך כלל, כפי שד"ר קול מזמן דווח, טיפול מונע ביוץ עם צטרוטייד וגרימת הביוץ עצמו עם דקפפטיל ללא אוביטרל. לא נוכל כאן לפרט את התהליך כולו. אולם זה אומר שיש פרוטוקולים לטיפול והם יעילים ל PCO
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מור
    12/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו