דם לאחר US

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דם לאחר US
    סמ.
    12/02/2010

שלום
    לאחר IVF החזרת 2 עוברים טריים נקלט הריון
    אתמול הייתי בבדיקת US ברוך השם נצפה 2 שקי הריון עם דופק והכל בסדר
    אתמול בלילה היה לי קצת דם בניגוב (לאחר בדיקת US) לזמן קצר ואחר כך לא ראיתי דם היום היה קצת הפרשה חומה בניגוב אני מאוד מודאגת למה היה לי דם אם הכל היה תקין האם זה מעיד על משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם לאחר US

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגתם עלי*

סמ.
    12/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דם

פרופ' שחר קול
    12/02/2010

יתכן דימום זעיר עקב המגע בין המתמר הנרתיקי לבין הרירית הרגישה באזור צוואר הרחם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פעם

סמ.
    13/02/2010

אתמול עשיתי US עוד פעם לאחר הדימום (עשה לי הרופא US דרך הבטן) הכל היה בסדר והוא צפה במקום הדימום ואמר לי שיכול להיות מה US הויגנאלי אני לא כל כך הבנתי מה הוא אמר מה שהבנתי שיכול להיות עוד כתמי דם והוא ביקש ממני לנוח שבוע בבית אחרי כל זה בלילה ירד עוד דם
    אני לא מבינה האם זה באמת יכול להיות מהאולטראסאנד? האם זה מסוכן? מה אני צריכה לעשות אני מאוד מפחדת ?מתי זה יפסיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו