מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף A-דפי12/02/2010
בוקר טוב,
1.במהלך הטיפול האחרון (גונל ודקה) הייתי מטופלת באנטיביוטיקה , מוקסיפן וסטרואידים בגלל סינוזיטיס.
שאלה: האם יש לזה השפעה על ביציות או הפריות? שאבו לי 10 , החזירו לי 2. ולא נשארו מוקפאים.
2.בדיוק לפני שבוע החזירו לי 2 עוברים טריים.הבוקר התחלתי לדמם, בינתיים בניגוב. ממש דם אך לא מוגבר.
ניגשתי ל IVF -עשו לי בדיקת דם , נאמר לי להמתין לתשובה ייתכן וייתנו לי תמיכה של גסטון.כרגע אני עם 3 אנדומטרין ופרוגינובה.
שאלה:האם בשלב זה,אני צריכה לקבל זריקת אנטי די או רק בהריון ממש. האם לסוג הדם יש השפעה מחקרית על טיפולי פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לבדיקת הדם
דפי12/02/2010התקשרו מה IVF מסרו לי שהפרוגסטרון שלי נמוך ובגלל זה אני מדממת, לקחת כל יום עד הבדיקת בטא זריקה ג'סטון, פעם ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך באנטי D
פרופ' אלכס סימון12/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לא מיותר
דפי12/02/2010בהמשך להודעות שלי: מה משמעות של דימום לאחר החזרה? הדימום התגבר, אך לא חזק,האם לא מיותר שאקח את כל התמיכות אלה?. אנדומטרין , פרוגינובה, ג'סטון? האם אני לא משלה את עצמי?.
בטא רק עוד שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכלל אומר
פרופ' אלכס סימון12/02/2010עד שזה לא נגמר (השבועיים), זה לא נגמר. ממשיכים בטיפול מפני שדימום אינו בהכרח מעיד על חסר הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום מוגבר
דפי13/02/2010שבת שלום ,
הבוקר קמתי עם דימום מוגבר, גם במצובים כאלה אתם מנחים להמשיך בטיפול ההורמונלי? או ישנם מצבים בהם אתם אומרים למטופלת להפסיק עם התמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמיכה שהלכה לאיבוד...
שירה13/02/2010חברה יקרה
היה לי דימום רגיל של מחזור בעת שהמתנתי לבטא חיובית.
הפסקתי התמיכה יומיים לפני בדיקת הבטא. הדימומים המשיכו.
ביחידה את כמובן נדרשת לעשות בטא. לפיכך עשיתי.
לתדהמתי יצא חיובי ובטא אפילו גבוהה יחסית.
כעבור יומיים ירדה הבטא ובמחלקה כעסו עלי מאאאד שהפסקתי התמיכה.
אולם לדעתי, אם ההריון אמור להצליח, התמיכה לא כה משמעותית.
ולראיה, בתי הקסומה שנולדה ממוקפאים.
בהריון שלה, התמיכה עשתה לי כ"כ רע עד שנאלצתי להפסיקה.
והרי זה פלא- נולדה לי פלא!
בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דפי13/02/2010בוקר טוב,
גרמת לי לבכות,אני מתפללת שהסוף יהיה כמו שלך, הכנסת בי כוחות חדשים.לפני כן כבר ויתרתי.
אני מודה לך מאוד.
אנרגיות חיוביות...:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'סטון
דפי13/02/2010האם הג'סטון היה אמור להפסיק את הדימום? הוא לא פסק רק התגבר?, מתי הכי מוקדם אפשר לעשות בדיקת דם על מנת להפסיק את הטיפול ההורמונלי, נראה לי מיותר. הבטא אמורה להיות ביום ד'.(אנדומטרין, פרוגינובה וג'סטון).
במידה שלא לא הצליח,מתי אפשר להתחיל מחדש? אין לי מוקפאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלא נעשה "שטויות"
פרופ' אלכס סימון13/02/2010התיעצי עם הרופא המטפל מתי לבצע בדיקה והאם להמשיך בטיפול. לי ניראה שאין בררה אלא להמשיך בטיפול עד לבדיקת בטא. המוקדם ביותר לבדיקת בתא יהיה יום שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הריון
דפי16/02/2010בצער רב, היום עשיתי בטא אין הריון.
שאלתי להמשך הטיפול.
עברתי 2 הפריות שלא הצליחו עם גונל F 225 ודקה .(פרוט' ארוך)
מה השיקולים של רופא להמשך טיפול, יש לציין שאני אחרי הורדת חצוצרות , בפעם הראשונה 11 ביציות ובשניה 10 .
האם יש מקום להמשך תוכנית או שינוי.
מה ההבדל בין הטיפולים. אני בת 38 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שאלה - ממשיכים
פרופ' אלכס סימון16/02/2010הסיכוי להריון בכל טיפול הוא 35%. דהיינו 65% סיכוי לא להרות. כשלון להרות פעמיים אין די בו להרים ידיים. בהצלחה בהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי זה חריג
דפי17/02/2010שלום רב,
אני עדיין מדממת, דימום מוגבר. אני מאוד חלשה לעיתים מרגישה שעומדת להתעלף.האם אני צריכה לגשת למיון?. הדימום מיום שישי. אתמול היתה בטא שלילית ראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה
פרופ' אלכס סימון17/02/2010אם הדימום חזק ורב מהרגיל ומלווה בקרישי דם עם תחושה של חולשה קיצונית - אז כן, את צריכה לפנות למיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)