רונית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רונית
    קרן
    12/02/2010

שלום ד"ר
    אני נשואה שנה וחצי .. ללא הריון . ( בת 25 ובן 26 ). כל הבדיקות תקינות . התחלתי טיפולים לפני חודש לקחתי פעם אחד אקוקלומיין כדור אחד ביום משך 5 ימים לפניי 6 חודשיים ללא הצלחה .
    עכשיו פניתי לרופאת נשים פוריות בסורוקה ומהמפגש השני הציעה לי הזרעה זריקות גונל אפ בכמות 150 . למשך 4 ימים ביום חמישי של המחזור . אני מאוד מודאגת ומפחדת מהכמות שאני צריכה לקבל כי אומרים לי זהה הרבהה וכולן התחילו בכמות 75 .
    האם הכמות הזאת היא יותר מדיי או זה בסדר ??
    והאם בכמות כזו יש סיכויי לתופעות לווי יותר ??
    מה אתה ממליץ האם לקבל או לא .. ותזכור שאני אף פעם לא לקחי טיפול לפוריות או להירמוניים ..והאם זה מזיק ליי ..
    בבקשהה תענה ליי .. הטיפול שלי מתחיל ביום ראשון ב 14/2
    תודהה רבהה רבהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רונית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 150

פרופ' אלכס סימון
    12/02/2010

אני אומנם נוהג להתחיל עם 75 יח' . אם יש לך חששות, מדוע שלא תתיעצי עם הרופא ביום א?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית

קרן
    12/02/2010

תודה לעזרתך ..ברשותך ..
    .אבל טיפול זה מסוכן או לא ?? אני מתחילה בזריקות ביום א . והאם אתה ממליץ לי לקחת 150 לפי נסיון שלך והמומחיות שלך .. . רק רציתי לדעת האם זה מסוכן ומזיק לי ..ווגורם לתופעות לוןיי יותר מסובכות או לא ??? תודהה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו