זקיקים נוספים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זקיקים נוספים
    קאר
    14/02/2010

התחלתי טיפול ivf בתאריך 2.2 זריקות מונוגן של 2 אמפולות אחרי 5 ימים לא הראה תגובה לגמרי ואז הוסיפו ל3 אמםולות בתאריך 10.2 נבדקתי והיתה התקדמות קלה ואז הוסיפו לי ל 4 אמפולות היום ה 14.2 נראו זקיקים קטנים 3 בשחלה אחת ו4 בשניה ונאמר לי להמשיך עם 4 אמפולות בנתיים לעוד שבוע אני מוטרדת כי האם זה לא מעט זקיקים והאם בשבוע הקרוב יתכן ויהיו זקיקים נוספים או שאם רואים רק 7 זקיקים אז רק הם יתפתחן ולא יהיו חדשים ונוספים יש לציין שאני בת 26 אחרי דיכוי של דקאפפטיל של חודש וחצי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקיקים נוספים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת בלחץ דילגו עלי

קאר
    14/02/2010

אני קצת בלחץ ומחכה לתשובה אני רואה שענו לשאלות אחרי ולמה דילגו עלי אשמח לתשובה ותודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להמשיך טיפול כפי שהוצע לך

פרופ' אלכס סימון
    14/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

קאר
    15/02/2010

סליחה שאני אולי נודניקית אבל בטח שאני ממשיכה את הטיפול אבל עדיין השאלות ששאלתי מציקות ומאד מאד מאד אשמח לדעת את האינפומציה הזאת סליחה ואלף תודות ישר כוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו