בטא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא
    מעיין
    11/10/2007

אני עכשיו אבודה, בפורום אומרים לי שביום ה12 להחזרה רמת 18 היא היריון תקין, אבל האחות בבית חולים אומרת לי שהסיכוי מאוד קלוש שההריון ישרוד, האם זה נכון? מה האחוז להצלחה??? האם הנטיה היא להצלחה או אי הצלחה????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי מימי

טל
    11/10/2007

למעשה, שתי התשובות שקיבלת נכונות, במידה זו או אחרת.
    עקרונית, בטא מתחת ל-20 ביום ה-12 מדאיגה קצת, כי יתכן ומדובר בהריון כימי, מה שנקרא (הריון שלא התפתח כבר בשלבים הראשונים- רמת בטא חיובית נצפית בדם אך לא נראה שק הריון ברחם). לרמת בטא כזו יש להתייחס באופטימיות זהירה- מצד אחד היו הריונות מוצלחים, ולא מעטים, שהתפתחו מהתחלה כזו, ולכן התשובות שקיבלת בפורום נכונות. מצד שני, רמת בטא נמוכה מצביעה במקרים רבים אחרים על הריון שלא התפתח ובעצם נפל בשלב מאוד מוקדם.

הכי נכון יהיה לחכות יומיים לבדיקה שאחרי- אם הבטא תרד סימן שזה נפל, ואם תעלה- גם אם היא לא בדיוק תוכפל- זה סימן מצויין.
    היו לי מספר הריונות כאלו, שבסופו של דבר לא התפתחו- אבל הרופא תמיד אמר לי שהאינדיקציה הכי טובה זה לראות אם יש עלייה אחרי יומיים או לא. האחיות מניחות מתוך נסיון שמדובר בהריון כימי- אבל שוב, זה לא בהכרח נכון.
    בהצלחה ותהיי אופטימית...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סינדרלה

פרופ' שחר קול
    12/10/2007

אין כמוך!
    מדוייק להפליא!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר קול, לצערי זה הכל מנסיון..

טל
    12/10/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לסנדרלה וד"ר שחר- בטא אחרי יומ

מעיין
    12/10/2007

הבטא שלי אחרי יומיים עלתה ל49
    תודה לאל אני מאוד שמחה
    אבל אמרו לי שרמת הורמונים מסויימים נמוכה אצלי ונתנו לי תרופות לחיזוק
    מקווה שהבטא תמשיך להכפיל את עצמה
    תודה על התשובות המעולות שמאוד עוזרות לי ותודה על התמיכההההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו