מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטאמעיין11/10/2007
אני עכשיו אבודה, בפורום אומרים לי שביום ה12 להחזרה רמת 18 היא היריון תקין, אבל האחות בבית חולים אומרת לי שהסיכוי מאוד קלוש שההריון ישרוד, האם זה נכון? מה האחוז להצלחה??? האם הנטיה היא להצלחה או אי הצלחה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מימי
טל11/10/2007למעשה, שתי התשובות שקיבלת נכונות, במידה זו או אחרת.
עקרונית, בטא מתחת ל-20 ביום ה-12 מדאיגה קצת, כי יתכן ומדובר בהריון כימי, מה שנקרא (הריון שלא התפתח כבר בשלבים הראשונים- רמת בטא חיובית נצפית בדם אך לא נראה שק הריון ברחם). לרמת בטא כזו יש להתייחס באופטימיות זהירה- מצד אחד היו הריונות מוצלחים, ולא מעטים, שהתפתחו מהתחלה כזו, ולכן התשובות שקיבלת בפורום נכונות. מצד שני, רמת בטא נמוכה מצביעה במקרים רבים אחרים על הריון שלא התפתח ובעצם נפל בשלב מאוד מוקדם.
הכי נכון יהיה לחכות יומיים לבדיקה שאחרי- אם הבטא תרד סימן שזה נפל, ואם תעלה- גם אם היא לא בדיוק תוכפל- זה סימן מצויין.
היו לי מספר הריונות כאלו, שבסופו של דבר לא התפתחו- אבל הרופא תמיד אמר לי שהאינדיקציה הכי טובה זה לראות אם יש עלייה אחרי יומיים או לא. האחיות מניחות מתוך נסיון שמדובר בהריון כימי- אבל שוב, זה לא בהכרח נכון.
בהצלחה ותהיי אופטימית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסינדרלה
פרופ' שחר קול12/10/2007אין כמוך!
מדוייק להפליא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר קול, לצערי זה הכל מנסיון..
טל12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לסנדרלה וד"ר שחר- בטא אחרי יומ
מעיין12/10/2007הבטא שלי אחרי יומיים עלתה ל49
תודה לאל אני מאוד שמחה
אבל אמרו לי שרמת הורמונים מסויימים נמוכה אצלי ונתנו לי תרופות לחיזוק
מקווה שהבטא תמשיך להכפיל את עצמה
תודה על התשובות המעולות שמאוד עוזרות לי ותודה על התמיכההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)