ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ivf
    גל
    15/02/2010

לפני הפריית מבחנה ראשונה, לאחר 6 ימים של הזרקת מנוגון 5 אמפולות כל יום,
    התוצאות של בדיקת הדם מאתמול
    e2 1047
    progestrone 4.9
    lh urgent 5.1
    הרופא בUS אמר שיש רק זקיק אחד בשחלה שמאלית.
    הייתי מבקשת לתסבירו לי מה פשר התוצאות והאם הן מתאימות למה שאמר הרופא ?<
    תודה מראש גל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין תגובה

גל
    15/02/2010

למה לא עונים לי לשאלה, רופאים יקרים, דר' קול , פרופסור אלכס סימון, ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גל

ד''ר דוד ישי
    15/02/2010

רמת ההורמונים מתאימה לממצאים באולטרסאונד. יתכן שבהמשך יבשילו עוד כמה זקיקים , אבל התוצאות מלמדות על רזרבה שחלתית נמוכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

גל
    15/02/2010

דר' דוד ישי שלום
    לא הבנתי למה הכוונה, ומה זה אומר לגבי ההפריית מבחנה, למה שהייתי בשלב ההזרעות לעולם לא נאמר לי שיש לי רזרבה שחלתית נמוכה ומה אפשר לעשות בנדון? תודה . גל המודאגת מאוד מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לפרופ' סימון

גל
    16/02/2010

שלום לך פרופ' סימון
    לאחר 6 ימיים של הזרקת מנוגון 5 אמפולות כל יום ו-2 ימים של הזרקת מנוגון 5 אמפולות+ אלגולוטרן ,היום הייתי אצל הרופא ביחידת הIVF ונאמר לי שיש רק זקיק אחד בUS זה מה שנצפה וזה לא מספיק לשאיבה, בעבר קראתי באחד הפורומים שזקיק אחד אפשר שיביא להצלחת ההפרייה. הרופא אמר שהזקיק מתאים להזרעה בלבד שתתרחש בקרוב, מה דעתך, כמו כן נאמר שמדובר ברזרבה שחלתית נמוכה, בבדיקות הפרופיל ההורמונלי בראשית תקופת הטיפולים fh 8.1
    אף קראתי ש-fh גבוה מ-10 מעיד על רזרבה שחלתית נמוכה. אני מרגישה נואשת ומבולבלת, וחסרת אונים לנוכח כל הנתונים.
    סליחה על מגילת האסתר, למרות שפורים קרב ובא.
    תודה מראש וכל טוב
    גל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשהפרופ' תענה לי

גל
    16/02/2010

אנא פרופ' סימון תענה לשאלותיי הרבות תודה מראש גל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IVF או הזרעה

פרופ' אלכס סימון
    16/02/2010

גיל?
    בדרך כלל עם הגיל המאגר של השחלות מתדלדל (רזרבה נמוכה). יש כאלו שזה קורה אצלן מהר ויש כאלו שהתהליך איטי יותר. יש שקורה בגיל 40-42 ויש שקורה כבר בגיל 30.
    התוצאות אצלך אומנם מעידות שהמלאי של ביציות בשחלה נמוך. הרופא בחר הפעם לבצע הזרעה מתוך מחשבה שבטיפול אחר, בתוכנית אחרת ישיג תוצאה טובה יותר. בינתיים המליץ על הזרעה. הסיכוי מזקיק אחד להשיג ביצית שתופרה לתת עובר טוב להשרשה, הוא נמוך ועל כן בחר לדחות טיפול הפריה לחודש אחר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

גל
    17/02/2010

תודה רבה על הסברך המלומד והמקיף , כל טוב גל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו