מספר שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מספר שאלות
    הדס
    15/02/2010

שלום רב,
    בת 33, נמצאת בטיפולים מזה 8 חודשים: 2 הזרעות ביוץ טבעי, 3 איקקלומין ו2 עם גונל אף. בטיפול האחרון במינון של גונל 75 התפתח גירוי יתר והופסק הטיפול. כעיקרון אנחנו "בלתי מוסברים" או בעיית זרע לא חמורה (מורפולוגיה 5% ותנודתיות ביתר המדדים), הבדיקות שלי בסדר (צילום רחם, פרופיל הורמונלי, מעקבי ביוץ וכו').מזה הרבה שנים סובלת ממיגרנות וTENSION HEADACE בעיקר סביב המחזור אך לא רק. בחודש האחרון בטיפול עם הגונל כאבי הראש החמירו מאוד מבחינת תדירות ועוצמה (חודש שלם כמעט). עכשיו אני כבר חודש בהפסקה ועדיין כואב לי הראש כמעט ללא הפסקה. בדיקה נוירולוגית תקינה, הפנייה ל MRI, בטיפול פסיכולוגי ושוקלת אף טיפול ב SSRI.
    1.האם ייתכן שתגובת כאבי הראש קשורה להורמונים (למרות שעכשיו אינני בטיפול הורמונלי ועדיין יש כאבים)?
    2, האם ייתכן השפעה חמורה יותר כמו למשל קריש דם או שינויים בהיפופיזה?
    3.האם ניתן להתחיל IVF במצבי או שעדיף לחכות אחרי ה MRI?
    אני אובדת עצות, ולמרות שעושה את כל הבדיקות (כולל טיפול פסיכולוגי) עדיין סובלת ללא הפסקה (לוקחת כדורי רילרט ואף קלונקס כרגע).
    סליחה על האורך ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום הדס

ד''ר דוד ישי
    15/02/2010

לא ניתן לשלול קשר בין הטיפול לכאבי הראש. כך או כך , לדעתי לא נכון להמשיך בטיפול לפני שתתבהר ,ככל האפשר , הסיבה לכאבי הראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו