הריון לאחר הפלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון לאחר הפלה
    עינב
    15/02/2010

בתחילת אוגוסט עברתי הפלה על ידי ציטוטק לאחר שלא נצפה עובר אלא רק שק הריון. מאז לא קיבלתי מחזור. רופא הנשים שלי נתן לי דופסטון ל5 ימים. שבוע לאחר סיום הטיפול קיבלתי מחזור ליום אחד בלבד וממש מעט. אחר כך נתן לי הרופא פרוגילוטין ל3 שבועות, גם כאן לאחר שבוע קיבלתי דימום מועט ליום אחד בלבד. בביקורת אצל הרופא הוא טען כי הרירית עולה חזרה [ מ5 מ''מ עלתה ל8.6 מ''מ] וכי יש זקיקים והוא משער שתוך שבועיים אקבל מחזור באופן טבעי. עברו מאז כ6 שבועות. הייתי בבדיקה אצל הרופא שוב לפני שבוע והוא טען כי הרירית ירדה ל7.2 מ''מ. לא קיבלתי כלל מחזור. אני מאוד רוצה להרות. מה הבעיה? למה הגוף שלי לא חוזר לתפקד כרגיל?
    אציין כי יש לי ילד בן שנתיים ובהריון שלו וגם בהריון שהסתיים בהפלה נכנסתי להריון יחסית מהר לאחר שהפסקתי גלולות למניעת הריון.
    אולי אחזור לגלולות לחודשיים ואז שוב אקלט מהר?
    תודה רבה. עינב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון לאחר הפלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר הפלה

פרופ' אלכס סימון
    15/02/2010

מצריך מעקב תכוף יותר כולל בדיקות דם לזיהוי יום הביוץ והתפתחות רירית רחם. אם אין התפתחות רירית רחם תקינה או אין וסת תקין כפי שהיית רגילה, יש לבצע היסטרוסקופיאה לודא שחלל הרחם תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו