צילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    טל
    16/02/2010

שלום רב,
    הופנתי לצילום רחם לאחר 3 טיפולים באיקאקלומין שכשלו. בטיפול האחרון ניתנה גם זריקת אובטרל וזה כנראה שיבש לי את קבלת המחזור.
    בשבת 13.2 הבחנתי בהפרשות דמיות לא רצופות ולעיתים יכול להיות נקי חצי יום. מצב זה נמשך עד היום (ואלי גם אחרי...) אבל זה לא כמו מחזור רגיל, אלא ממש מועט. התלבטתי האם זה נקרא מחזור ע"מ לקבוע צילום רחם...
    בכל זאת, לאחר התייעצות עם רופאה, התקשרתי לקבוע צילום. לאחר מס' טלפונים אני ממש נואשת - בבי"ח ברזילי באשקלון, בי"ח קפלן בי"ח בלינסון, בי"ח השרון ומרפאת זמנהוף ת"א - הכל תפוס להם!!! הבנתי שאני אמורה לבצע את הביקה ב-22.2 אך אין לי איפה!, וחבל לי לפספס עוד חודש....
    אני מבוטחת כללית וגרה באזור אשקלון, אך מוכנה לנסוע עד לאיפה שצריך. היכן אני יכולה לבצע את הצילום דרך הקופה??

אשמח מאוד אם תעזרו לי....

כמו כן, אשמח לדעת באילו ימים אוכל לבצע את הצילום אם קיבלתי ב-13.2? בדר"כ הדימום במחזור אורך כ-5 ימים, אך עכשיו מכיוון שהכל השתבש אני לא ממש יודעת מתי ייפסקו ההפרשות..

תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צילום רחם

פרופ' אלכס סימון
    16/02/2010

א. לפני צילום בצעי בדיקה להריון לוודא שאין מבצעים צילום בהריון
    ב. מרכז בריאות האישה בירושלים ניסית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו