מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון לאחר ניתוח כריתת שרירניםיעל17/02/2010
שלום רב,
לפני 8 שבועות עברתי ניתוח לכריתת שרירנים (בפתיחת בטן). הוציאו לי 2 שרירנים גדולים ועוד 4 קטנים. לא היתה חדירה לחלל הרחם. לא הייתי בהריון בעבר. שאלותי:
1) מתי לדעתכם ניתן להחזיר עוברים מוקפאים?
2) האם הרחם יכול לקלוט הריון של תאומים?
3) לאחרונה, לעיתים קרובות אני מרגישה את הרחם מכווץ וקשה- מה פשר התופעה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גישות שונות
פרופ' אלכס סימון17/02/2010לאור גישות שונות לאחר ניתוח הוצאת שרירנים עדיף להתייעץ עם הרופא המנתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהי גישתכם?
יעל18/02/2010שלום פרופ'
אני מסכימה שיש דעות וגישות. על כן שאלתי לדעתכם. אשמח אם בכל אופן תענו לאור גישתכם ונסיונכם.
כמו כן, אודה לכם על התייחסותכם לעניין הרגשת הכיווץ ברחם.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה להתייחסותכם
יעל18/02/2010שלום רב
שאלתי 3 שאלות. אני מקווה שתענו לפחות על חלקן.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגישתי
פרופ' אלכס סימון18/02/2010להמתין 6 חודשים עד לטיפול הבא
ההתכווצויות מעידות שעדיין אין הבראה מלאה של הצלקות ברחם וספיגה של החוטים שהיו בשימוש
הריון בהחלט יכול לשאת תאומים אולם לא מוצדק לאתגר את הרחם המנותח למתוח עצמו להריון תאומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
יעל18/02/2010שלום פרופ' אלכס סימון
תודה רבה על התייחסותך והבעת דעתך.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי יש שאלה בנושא
נס19/02/2010שלום פרופ סימון,
אני עברתי ניתטוח להסרת מיומה בפתיחת בטן בדיוק לפני שנה. אני אחרי הזרעה. יתכן מצב ויהיה הריון מרובה עוברים. מה הסיכון? - או כפי שאמרת "מאתגרת את הרחם. האם תמליץ לעשות דילול לאחד?
תודה
נס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכריתת מיומה והריון
פרופ' אלכס סימון19/02/2010ההמלצה הראשונית היא לעשות מאמץ להרות. אם בכל זאת נקלטו שניים, אין המלצה לבצע שילול לאחד אלא להמשיך לעקוב אחר התפתחות ההריון. נכון, הרחם "מאותגר" אולם אין זה אומר שלא יעמוד בכך. פשוט עוקבים ופותרים את הבעיות אם בכלל מתפתחות, אחת לאחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)