סיכוי להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיכוי להריון
    א
    17/02/2010

דילגתם עלי, אז הינה שוב:

1.האם שני זקיקים שהתפתחו לגודל 16 ממ יכולים להשיג הריון או קטנים מדי?- טעות טכנאית אולטרסאונד שחשבה שציסטה בגודל 23 ממ זה זקיק ובגלל זה הזרקתי את האוביטרל מוקדם מדי. יש סיכוי שיתפחו עדיין למרות השפעת האוביטרל?(10 שעות מאז שהזרקתי).

2. אם בחודש שעבר לקחתי איקקלומין 2 כדורים ליום והחודש הזרקתי גונאל אף, האם לדעתך צריך לתת לגוף - שחלות לנוח קצת ולעשות הפסקה בחודש הבא או שאין בעיה להמשיך עם הטיפולים?

3. יש לי ציסטה במרקם סמיך בשחלה שמאלית בגודל 31X40 ולכן לפי המעקב שעשיתי הבנתי שהזקיקים מתפתחים בשחלה הימנית ולא מפתחים בשמאלית. האם לדעתך כדאי לנתח ולהוציא את הציסטה כדי לשפר את הסיכויים להשגת הריון? מה הסיכונים בניתוח כזה? האם שוב אחרי הניתוח עלולה לצוץ עוד ציסטה? ומה משך זמן ההחלמה כדי להמשיך בטיפול?- אני בת 37, עם פרופיל הורמונלי תקין וצילום רחם תקין.

סליחה על אריכות הדברים.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכוי להריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגנו כי זה ממש ארוךךךךךךךך

פרופ' אלכס סימון
    17/02/2010

1. יתכן ביוץ
    2. אין צורך לנוח
    3. היית באמת וממש מסכימה לעבור ניתוח עם יעוץ דרך הפורום?
    החלטה כבדת משקל כזו לא הייתי מעיז לייעץ בכתב דרך הפורום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו