אי ביוץ בזמן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אי ביוץ בזמן
    ענת
    08/04/2007

דר'' שלום

מזה שנים נטלתי גלולות, כבר 4 חודשים שאינני נוטלת עוד והמחזור סדיר: 3 חודשים הופיע כל 28 יום ובחודש האחרון 30 יום (תאריך תחילת וסת אחרונה 21.3). 3 חודשים שאני ובעלי מנסים להכנס להריון אך ללא הצלחה. החודש החלטתי לחשב באופן מדוייק את יום הביוץ ולשם כך נעזרתי בבדיקה ביתית ע"י טיפטוף שתן. כבר 7 ימים שאני מנסה אך הבדיקה מראה שאני לא מבייצת (התחלתי לבדוק מיום ה-11 )
    למה אני לא מבייצת? האם אפשר לא לבייץ כאשר המחזור סדיר? לפני 8 שנים עברתי הפלה בעזרת כדורי (מייפג'ין) האם זה יכול להשפיע? מה ניתן לעשות ע"מ לבייץ? שמעתי מבנות שהן בייצו עם מחזור סדיר 5 ימים לפני תחילת הוסת- איך אדע מתי אבייץ או שמא המשיך עוד שבוע לבצע את הבדיקה הביתית?
    תודה על תשובתך וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי ביוץ בזמן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ענת

ד''ר חורי סאמר
    10/04/2007

מחזורים סדירים הם בד"כ מחזורים מבייצים. חסר לי בת כמה את בכדי לענות על השאלה אם 3 חודשים שאת מנסה הוא מספיק או לא - כ 85 % מהזוגות נכנסים להריון אחרי שנה מקיום יחסים לא מוגנים.
    תנסי לבדוק ביוץ בערכה לפני היום ה 11 ואם לא מצאת תמשיכי קדימה עוד
    זה שעברת הפלה ע"י מפגין לפני 8 שנים לא קשור לנושא הביוץ שלך
    תמשיכי לנסות לפני או אחרי אני בטוח שתמצאי את הביוץ. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו