צילום רחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• צילום רחם
    גלית
    18/02/2010

נשלחתי ע"י רופא הנשים לבצע צילום רחם.
    אני מאוד חרדה מבדיקה זו- לאור העובדה שמרבית הנשים שביצעו אותה- טוענו כי היא מאוד מאוד כואבת.
    האם ישנם מקומות שניתן לבצע אותה בהרדמה?
    (אני גרה באזור ירושלים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום רחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש...

חגית
    18/02/2010

ממש כואב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילום רחם

פרופ' אלכס סימון
    18/02/2010

לא מבצעים את הבדיקה בהרדמה. בקופת חולים מבצעים את הבדיקה עם קטטר דק שמוחדר לרחם ודרגת חוסר הנוחות בזמן הביקה נמוכה. השיטות שהיו קיימות בעבר עם דרגת נוחות פחותה יותר אינן כבר בשימוש במרבית המקומות. כך שלדעתי אם תקבלי כדור נגד כאבים שעה לפני הבדיקה הכל יעבור בצורה חלקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בצילום רחם

מאיה
    18/02/2010

כל הבדיקה מהרגע שסיימת להתפשט ועד שאת מתחילה להתלבש בחזרה נמשכת חמש דקות.
    לי אישית כאב בהחלט, למשך דקה וחצי אבל זה לא ברמה בלתי נסבלת אלא יותר כאב שהוא לא נעים, לא נוח. כאילו שלפוחית השתן מלאה וממלאים אותה עוד מבפנים.. כאב כן או לא ואיזה תלוי גם בהימצאות חסימות. אצלי היתה חסימה ובהחלט כאב אבל כאמור למשך זמן קצר ונסבל. מקווה שתמצאי את הכוח לעשות את הבדיקה כדי שהתוצאות יסייעו בבחירת המשך הטיפול שלך.
    לידה כואבת הרבה יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו