הריון לאחר IVF שאלה לרופאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון לאחר IVF שאלה לרופאים
    מיכל
    18/02/2010

שלום,
    נקלטתי להריון בהפריה הראשונה לאחר החזרת שני עוברים אני בשבוע 7 להריון, בבדיקת דם היה לי בטא 210 ושבוע לאחר מכן עשיתי אולטרסאונד וראו שק הריון אחד, שבוע לאחר מכן עשיתי עוד בדיקת אולטרסאונד ואז ראו את השק השני והוא היה יותר קטן מהראשון בראשון היה דופק אמרו לי שכנראה בשבוע לאחר מכן נראה דופק בשק השני בגלל שהוא התפתח מאוחר יותר.
    השבוע שזה השבוע השביעי עשיתי שוב אולטרסאונד והשק השני כן גדל אך לא היה דופק, הצוות אמר לי שיש סיכון שגם הראשון יאבד את הדופק אם כן מה הסיכוי ולמה? אני בחורה בריאה ואין לי שום בעיה הבעיה היא אצל בן זוגי שהזרע אצלו חלש האם יש סיכוי שנראה עוד דופק בשק השני.
    ועוד דבר אתמול והיום היו לי קצת כאבים בבטן התחתונה האם זה בגלל שהשחלות עדיין גדולות
    או שזה סימן לא טוב? עד היום ברוך השם לא היה לי שום דימום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד עכשיו הכל טוב למה לדאוג

פרופ' אלכס סימון
    18/02/2010

אין מקום לדאוג. לעיתים רואים שני שקים שהאחד מתפתח והשני לא. מצבך אינו שונה כרגע מהריון הפריה רגיל שהתקבל.
    האם שעובר השני יגלה התפתחות? אני בספק. אולם רק הזמן יעיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופסור סימון תודה רבה לך

מיכל
    19/02/2010

איזה זריקת עידוד אני ממש מודה לךתודה תודה תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו