בדיקות לפני מעבר ל IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקות לפני מעבר ל IVF
    מאיה
    19/02/2010

אני בת 31 לאחר ארבעה טיפולי הזרעות עם הזראת ביוץ שנכשלו. אילו בדיקות צריך לבצע במעבר בין הזרעות ל IVF?
    לפני ההזרעות בוצעו: פרופיל הורמונלי, צילום רחם, בדיקת שד (לא ממוגרפיה) וכמו כן לבן הזוג- בדיקת זרע+פרופיל הורמונלי

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות לפני מעבר ל IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרך הטובה ביותר היא:

פרופ' אלכס סימון
    20/02/2010

להתקשר ליחידה בה תבצעי את הטיפול ותבקשי את הבדיקות הנדרשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר הנכבד

מאיה
    20/02/2010

את ההזרעות עשיתי בפרטי ואת ההפריה החוץ גופית אעשה בציבורי. ביחידה בה אהיה מטופלת נאמר לי על ידי האחות בטלפון שיסבירו לי רק כשאגיע אליהם. היות וזה התור הראשון שלי אליהם אני צריכה לחכות עד אליו חודשיים... אם יש בדיקות שאני יכולה לעשות בינתיים כדי לקצר תהליכים זה יכול להועיל. למשל הבנתי שאני צריכה לעשות בדיקת איידס וידוע שלוקח זמן לתשובה להגיע. לכן אם יש איזושהי רשימה כללית מקובלת אשמח לקבל מידע על כך.
    רוב תודות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז בכל זאת ננסה לעזור

פרופ' אלכס סימון
    20/02/2010

תתקשרי ל-02-6777174 היחידה להפריה חוץ גופית של הדסה עין כרם ובקשי שיפקססו לך את הבדיקות הנדרשות לפני טיפול הפריה חוץ גופית. לך ולבן זוגך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מאיה
    20/02/2010

תודה רבה מאוד.
    משום מה ביחידה בה אני אמורה להיות מטופלת האחות בטלפון התעקשה שאין רשימה כזו והכל אינדיבידואלי. המון המון תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו