רירית דקה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רירית דקה
    איילת
    12/10/2007

עד עכשיו עברתי הזרעה במעקב מחזור טבעי ושתי הזרעות שהחל מהיום ה-5 למחזור קבלתי במשך 7 ימים 75 (N) גונל-F. במעקב מחזור טבעי רירית 4.5 מ"מ. מחזור ראשון עם גונל: E-2 5980 pmol/L, פרוגרסטרון 3.6 nmol/L, זקיקים 9 בקטרים 13-20 מ"מ, עובי רירית 5.7. מחזור שני עם גונל E-2 5272 pmol/L, פרוגרסטרון 5.7 pmol/L, זקיקים 7 בקטרים 14-24 מ"מ, עובי רירית 4.6מ"מ. לאחר ההזרעות אני מקבלת תמיכה של קרינון פעם ביום.
    מדוע הרירית שלי כל-כך דקה?
    מה ניתן לעשות על-מנת לעבות אותה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית דקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרעה עםזקיק 21 ורירית 4.6 - תגובה

ד''ר רונית מכטינגר
    11/03/2015

על פי תוצאות הבדיקות והסונר נראה שלא מדובר בהתפתחות זקיק תקין. הכי בטוח להמתין לוסת הקרובה, ולבצע מעקב מסודר. כמובן שההחלטה בידייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רוני מקרוני
    12/03/2015

פעלתי לפי המלצתך שתאמה את תחושות הבטן שלי :-) יש לי יותר כאלה לאחרונה.
    אני חושבת להחליף את הרופא לא מרגישה בטוחה יותר. יש ככ הרבה רופאים איך אדע מי המתאים? כל התהליך הזה מבלבל .. אגב גם אתמול מקלון ביוץ הראה שיש ביוץ! לא ברור לי מה קורה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רירית דקה

פרופ' שחר קול
    12/10/2007

חייבים להכיר את הרקע הרפואי שלך על בוריו כדי לענות על כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה לעשות?

איילת
    12/10/2007

איזה בדיקות צריך לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות

פרופ' שחר קול
    13/10/2007

על סמך הרקע האישי שלך ניתן לתכנן ברור, למשל - היסטרוסקופיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו