מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנות, אשמח לתמיכתכן...אסנת21/02/2010
ביום חמישי האחרון עברתי החזרת עוברים (4), בסבב ivf מספר 5.
אני נורא בלחץ, ומתוחה מאד, אני מנסה להרגיע את עצמי, שהכל יהיה בסדר, ולא מצליחה כ"כ.
כבר הייתי בהריון מהטיפול הקודם, והוא נפסק בשבוע 9 כי לא היה דופק. אז, הרגשתי שאני בהריון,
אני מרגישה את הדברים האלה, תמיד ידעתי כשלא הייתי בהריון מהטיפולים...
ועכשיו, אני משתוקקת להרגיש בהריון, ולא מרגישה היום כלום.
אתמול, האמת הרגשתי. היום כבר לא. ואני נורא לחוצה שזה לא יצליח...
אוף, מה עושים??
האם אי פעם זה יצליח ואהיה אימא?
בנות, סליחה, אני מעיקה על כולן...בבקשה תחזקו אותי!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את תהיי
דניאלה.י21/02/2010אם תהיי חזקה ולא תישברי ותמשיכי בתהליכים הכה קשים נפשית
את תצליחי
וגם כשנדמה לנו שאנו יודעים אם יש הריון אנו לא באמת יודעים
ומרב הכנה לנפילה הבאה, ההריון יכול רק להפתיע
היי חזקה היי נחושה ותהיי אמא
אובדן הריון הוא מאד קשה (לצערי מנסיון)
אבל יום אחד כל הכאב המצטבר ישכח כלא היה כשידייך תהיינה מלאות
ולגבי הסבב הזה: את בהריון כל עוד לא הוכח אחרת
מחזיקה לך אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דניאלה! מילים חמות ומרגשות כ"כ
אסנת21/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אביבית
mims21/02/2010רק כדי להרגיע אותך, אני אחרי IVF שלישי במספר, לאחר הראשון נקלט הריון אך גם אני עברתי הפלה. אני עכשיו 15 יום אחרי ההחזרה האחרונה (קפואים), ולמרות רמות B לא רעות אני עדיין לא מרגישה כלום (כלומר מרגישה מעולה) אז אל תדאגי, זה לא אומר שום דבר לגבי הצלחת הטיפול.
אני יודעת שמאד קשה להירגע ולשמור על אופטימיות, גם לי קשה, עדיין...
שיהיה לנו בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהmims יקרה, תודה רבה!את מחזקת אותי!
אסנת21/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר קריאה שנייה...
אסנת21/02/2010יקירתי,
הרגע קראתי את דברייך שוב, והבנתי שאת בהריון!!
איזה כיף! ב"ה.
הכל ימשיך כמו שצריך ויצליח.
עוד 8 חודשים תהיי' אימא בעז"ה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביבית -תגובה
?22/02/2010אביבית שלום,
אל תדאגי , גם אם זה לא מצליח אין לך שום סיבה לוותר ולעלות על הסוס מחדש.
אני בטוחה שאת אישה חזקה ואת תצליחי להיות אימא
כשלא מוותרים על משהו בסופו של דבר מצליחים ! לא להתייאש. יהיה בסדר . תהיי אופטימית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)