התייעצות עם פרופ' סימון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התייעצות עם פרופ' סימון
    הללויה
    21/02/2010

שלום לרופאים,
    1. רציתי לשאול האם בתרופות ה- FSH (מנוגון , מנופור, גונל) למיניהם יש אסטרוגן? או האם בדקאפפטיל יש אסטרוגן?

2. אני מבקשת להתיעץ איתכם. בת 40.5. בגיל 39 התחלתי הזרעות מתורם. הסתבר כי יש לי שחלה שמאל שאינה מתפקדת כלל והיא קטנה מאוד מאוד, וגם חצוצרה שמאל חסומה. אני מבייצת רק משחלה ימין.
    עברתי 6 הזרעות שלא צלחו. העבירו אותי ל- IVF.

לפני כשבעה חודשים עברתי IVF ראשון- פרוטוקול ארוך 375 גונל/מנוגון. היו לי 8 ביציות שמתוכן 6 הופרו יפים מאוד. הוחזרו 2 -לא הצליח. הוחזרו עוד 2 מוקפאים גם לא הצליח. בסבב השלישי של המוקפאים הם לא שרדו כלל.
    עברתי לפרוטוקול קצר - עם 450 מנוגון. 6 ביציות ורק שני עוברים הופרו. לא הצליח.
    עברתי טיפול נוסף - חזרנו לפרוטוקול ארוך בדיוק כמו הראשון. עברתי גם פיפל. 3 נשאבו הוחזרו 1 יפה ואחד פחות. לא הצליח.
    הטיפול האחרון היה ארוך, היתה לי ציפיה לאור הפיפל והתשובה השלילית התישה אותי והפילה אותי לחלוטין. אני עייפה ולא מבינה את פשר השוני בין כמות הביציות בין שני הטיפולים- הראשון והאחרון.

אני מבקשת מכם עצה. מה לדעתכם עליי לעשות מכאן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות עם פרופ' סימון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התרופות לא מכילות אסטרוגן

פרופ' אלכס סימון
    22/02/2010

הפרוטוקול הקצר מתאים לך יותר כפי שמשת לב. התגובה ככלל מחייבת מינון גבוה של תרופות. צריך להמשיך ולנסות בפרוטוקול הקצר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו