ההפריות הנותרות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ההפריות הנותרות
    קאר
    22/02/2010

שאיבה ביום חמישי האחרון ו15 ביציות שנשאבו ביום שישי בצהריים נאמר לי שמתוך ה15 היו רק 12 ביציות טובות והצליחו להפרות טוב 8 הפריות כמובן ששמחתי מאד וביום א אתמול הוחזרו 2 שהתחלקו ל8 תאים ונאמר לי שהם טובים מאד מצד שני לא היתה להם חד משמעית לגבי הנותרים נאמר לי שחלק התחלקו מהר וטוב וחלק פחות ורק ביום רביעי נדע מה עלה בגורלם האם ידוע לכם שיש הפריות שמתחלקות יותר לאט והם מוצלחות או שיש מצב שכולם לא יהיו טובים וזה מתוך 8 הנאמר לי שהפרו טוב אני דואגת כי לא הייתי רוצה אם ההחזרה של יום א לא תצליח לעבור עוד פעם הומונים וטיפולים זאת הפעם השניה ואני בת 26

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ההפריות הנותרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה מדלגים עלי

קאר
    22/02/2010

סליחה אבל אני מאד במתח וחשוב לי מאד תשובתכם הרופאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחת שבתהליך

פרופ' אלכס סימון
    22/02/2010

תמיד קיים פחת בתהליך הטיפולי . לא מכל זקיק משיגים ביצית, לא כל ביצית ראויה להפריה, לא כל ביצית שטופלה עם זרע באמת תופרה, לא כל ביצית מופרית מתפתחת לעובר ראוי. לעיתים הפחת הזה משמעותי ועיתים הוא מתון. מה שנאמר לך הוא שהחזירו את הטובים ואת הפחות טובים, אלו עם פחות תאים, המתקדמים לאט, אין היחידה רותה להקפיא סתם אלא אם העוברים יראו יכולת התפתחות טובה ויהיו ראויים להקפאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו