שאלה לדר' ישי דוד

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לדר' ישי דוד
    שרית
    22/02/2010

שלום רב!

היום בבוקר הייתי אצלך במרפאת לב הקריה והגעתי אלייך עם צילום רחם אזכיר את התוצאות ע"מ שתוכל להבין בדיוק במה מדובר:
    לאחר הזרקת חומר ניגודי הודגם חלל הרחם בגדול,צורה ומיקום תקינים.
    אין פגמי מילוי
    חצוצרה ימנית תקינה עם מעבר ופיזור תקין של החומר הניגודי לחלל צפק.
    חצוצרה שמאלית לא הודגמה.
    הודגם פיזור מימין
    לסיכום:
    חסימה פרוקסימלית בחצוצרה שמאלית.
    הודגם פיזור מימין

לאחר שעינת בצילום הופנתי על ידך לאחות לפתוח תיק פוריות.שחזרתי אמרת לי שנתחיל לבדוק ביוצים ונתחיל בהזרעות, אני הייתי מאוד לחוצה ומבולבלת ולא ידעתי לשאול את השאלות שעוברות בי כעת, אשמח מאוד אם תענה לי
    1. מה היה בצילום הרחם ? מה הבעיה שראית שיש אצלי שלפיה קבעת שצריך להתחיל בבדיקת ביוצים והזרעות.

2. לא הבנתי גם איך בפועל מקימים את ההזרעה, איך מתזמנים וקובעים תור באותו היום גם למעבדת הזרע וגם אלייך...

לסיכום אני מאוד מבולבלת ואשמח אם תבהיר לי את הדברים ע"מ שאוכל להבין ולהרגע

תודה מראש
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לדר' ישי דוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רחל

ד''ר דוד ישי
    22/02/2010

הצילום מראה שלפחות אחת החצוצרות פתוחה ותקינה. מצב כזה מאפשר הזרעה שבשלב ראשון נעשת ללא שימוש בתרופות אלא ביום הביוץ הטבעי של האישה. עניין ההתארגנות להזרעה הוא טכני. אסביר לך כאשר תבואי לאולטרסאונד ביום שנקבע לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו