טיפול עם גונל F

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפול עם גונל F
    יפית
    22/02/2010

אז ככה ו.א 30/01 התחלתי טיפול בפעם הראשונה עם גונל F הזרקתי מינון של 75 ב-7/02 עשיתי מעקב זקיקים שהתוצאות שלו היו שחלה ימנית עם זקיק בקוטר 15*14 ושחלה שמאלית עם זקיק 14*13 ועובי רירית 6 ללא נוזל חופשי המשכתי עם הזריקות ןב-9/02 עשיתי עוד מעקב זקיקים שהראה ששחלה ימינית זקיק בקוטר 19*17 ושחלה שמאלית 19*15 ועובי רירית 9 ללא נוזל חופשי לאחר הבדיקה הזאת הרופא נתן לי הוראה להזריק עוד זריקה אחת אבל הפעם של 112.5 ויום למחרת הזרקתי אוביטרל והייתי אמורה לבצע את ההזרעות ב-11/02 וב-12/02 אבל לא עשינו אותם כי היה לנו משהו אישי אבל עשינו סקס ב-11/02 וב-13/02 והכל היה בסדר עד היום בצהריים שבניגוב היה לי קצת דימום וניראה לי שזה מתפתח למחזור והשאלה שלי איך זה הגיוני אם באמת זה מחזור זה אומר שייצתי בכלל ב-09/02 ביום העשירי מהמחזור איך אני ידע בבקשה עזרתכם מאוד לחוצה ועצובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול עם גונל F

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום יפית

ד''ר דוד ישי
    22/02/2010

לא נראה לי שזה וסת , ודימום כזה כמובן אינו אומר שהטיפול לא הצליח. חכי בסבלנות ועשי בדיקת דם להריון 14 יום מיום הביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך ד"ר

יפית
    23/02/2010

אז ככה בלילה כבר היה לי ממש דם של מחזור אומנם לא הרבה אבל בכל זאת וגם היום זה לא מפסיק רק שהיום הצבע לא ממש אדום הוא קצת יותר נוטה לחום האם עדין יש סיכוי כי אני חושבת שזה מחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובתי בעינה

ד''ר דוד ישי
    23/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך ד"ר

יפית
    03/03/2010

אז ככה עשיתי בדיקת בטא ב-28/02 והיא יצאה שלילית לצערי מסתבר שאני לא בהריון
    שאלתי היא איך הגיוני עם טיפול של גונל F ואוביטרל יצא שקיבלתי את המחזור אחרי 23 יום?
    זאת אומרת 10 ימים אחרי ההזרעה
    יש מצב שרופא שלי טעה בבדיקת מעקב הזקיקים? כי כן היו לי זקיקים אבל הוא אמר שזה עדין לא מספיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליפית

רינת
    03/03/2010

מנסיון שלי ומתושבת אחד הרופאים פה בפורום לשאלה זו ששאלתי בעבר אז בהזרעה שלא מצליחה המחזור לרוב מקדים וגם אני בשתי ההזרעות שעברתי קיבלתי את המחזור אחרי 10 ימים מההזרעה ולא אחרי 14 כמו שאמור להיות במידה ואין הריון, כך שאת יכולה להיות רגועה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרינת

יפית
    03/03/2010

אבל בפעם הקודמת שעשיתי הזרעה עם איקקלומין כן קיבלתי בדיוק ביום ה-28

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום יפית

ד''ר דוד ישי
    03/03/2010

בד"כ הוסת מופיע כשבועיים לאחר הביוץ , גם עם טיפול. אבל תזכרי שמחזורי הטיפול עם גורמי ביוץ אינם מחזורים רגילים ומפעם לפעם הוא מקדים בכמה ימים אם אין הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו