מחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור
    ענבל
    23/02/2010

שלום
    אני בת 35 מיואשת ונואשת ומרגישה שבחיים לא אהיה אימא כבר 10 חודשים אני מנסה הלהיכנס להיריון ולא מצליחה קודם כל נתחיל בזה שכל הזמן היתה לי בעיה עם המחזור שאינו סדיר הייתי מקבלת מחזור כל שבועיים או לפני בכמה ימים אך הייתי מקבלת אין חודש שלא ואילו עכשיו מאז שהתחתנתי לפני 10 חודשים כבר לא מופיע לי מחזור כל חודש. אני צריכה לקחת כדורי פרוברה ולהמתין 10 ימים עד שאקבל מחזור וכך הזמן מתבזבז לי הרופא מכיר את בעית המחזור שלי אך לא מתרגש עשיתי בדיקה דם ביום ה21 למחזור ואמר לי שיש לי בעיה עם הביוץ וזהו .טופלתי חודש בכדורי אוקוקלומין ופרוגינובה גם לא נקלטתי להיריון וגם אין מחזור. במקום להתעסק עם ניסיונות הריון אני מתעסקת עם המחזור יש לציין שהרופא לא בדק אותי ולא עושה לי מעקב זקיקים ולא כלום. שאלתי היא האם הרופא צריך להפנות אותי לבדיקות לאור גילי המאוחר? האם אני צריכה להחליף אותו? אני משתוקקת לתינוק ומפחדת לפספס את ההזדמנות להיות אימא.
    אנא ענו לי מה אני יכולה לעשות? זה טעות שהרופא לא בודק אותי ? ולא שולח אותי לאולטרה סאונד למרות בקשותיי............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי סדירות במחזור

פרופ' אלכס סימון
    23/02/2010

פני למרפאת פוריות ולא רופא נשים כללי. אם הוסת לא סדיר ואף לא הגיע חודשים ארוכים, משמע לא היה ביוץ. ואם אין ביוץ אין ביכוי להרות. בקיצור לא היה לך בכלל הזדמנות להרות. אני משוכנע שכאשר יהיה ביוץ סדיר עם תרופות כמו איקקלומין, יגיע גם ההריון. אני נוהג לעקוב בעל קול לאימות הופעת הביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו