מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזורענבל23/02/2010
שלום
אני בת 35 מיואשת ונואשת ומרגישה שבחיים לא אהיה אימא כבר 10 חודשים אני מנסה הלהיכנס להיריון ולא מצליחה קודם כל נתחיל בזה שכל הזמן היתה לי בעיה עם המחזור שאינו סדיר הייתי מקבלת מחזור כל שבועיים או לפני בכמה ימים אך הייתי מקבלת אין חודש שלא ואילו עכשיו מאז שהתחתנתי לפני 10 חודשים כבר לא מופיע לי מחזור כל חודש. אני צריכה לקחת כדורי פרוברה ולהמתין 10 ימים עד שאקבל מחזור וכך הזמן מתבזבז לי הרופא מכיר את בעית המחזור שלי אך לא מתרגש עשיתי בדיקה דם ביום ה21 למחזור ואמר לי שיש לי בעיה עם הביוץ וזהו .טופלתי חודש בכדורי אוקוקלומין ופרוגינובה גם לא נקלטתי להיריון וגם אין מחזור. במקום להתעסק עם ניסיונות הריון אני מתעסקת עם המחזור יש לציין שהרופא לא בדק אותי ולא עושה לי מעקב זקיקים ולא כלום. שאלתי היא האם הרופא צריך להפנות אותי לבדיקות לאור גילי המאוחר? האם אני צריכה להחליף אותו? אני משתוקקת לתינוק ומפחדת לפספס את ההזדמנות להיות אימא.
אנא ענו לי מה אני יכולה לעשות? זה טעות שהרופא לא בודק אותי ? ולא שולח אותי לאולטרה סאונד למרות בקשותיי............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סדירות במחזור
פרופ' אלכס סימון23/02/2010פני למרפאת פוריות ולא רופא נשים כללי. אם הוסת לא סדיר ואף לא הגיע חודשים ארוכים, משמע לא היה ביוץ. ואם אין ביוץ אין ביכוי להרות. בקיצור לא היה לך בכלל הזדמנות להרות. אני משוכנע שכאשר יהיה ביוץ סדיר עם תרופות כמו איקקלומין, יגיע גם ההריון. אני נוהג לעקוב בעל קול לאימות הופעת הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)