מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופהמודאגת24/02/2010
התחלתי החודש טיפול להחזרת מוקפאים על בסיסי טבעי ,ללא שום תרופות.עברתי החודש בדיקות זקיקים ודם ועל פי הבדיקות היום היה הביוץ (או אתמול בערב)
המוקפאים שלי הם מיום שלוש ועד כמה שיודע לי הם אמורים להיות מוחזרים ביום 3 לביוץ כלומר ביום שישי.
צלצלו אלי מבית החולים ואמרו לי שיום ההחזרה יהיה ביום ראשון.נראה לי שזהו יום שלא מתאים להחזרה וחבל לי שילך לי כל הטיפול לאיבוד ויחד איתו ,כמובן גם -העוברים...
האם אני צודקת?האם באמת החזרה ביום ראשון היא חסרת סיכוי?
מה עלי לעשות??
אגב,מדובר בבית חולים שעובד גם בשישי ובשבת אלא שהרופא שלי בחו"ל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושכחתי לרשום נתונים
מודאגת24/02/2010היום הפרוגסטרון 6.2
e2=404
וזקיקים קטנים אחרי שאתמול היה זקיק של 17 (שלשום הוא היה 18)
רירית 7.5
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירי
ד''ר דוד ישי24/02/2010עוברים בני 3 ימים צריך להחזיר בעיקרון ביום ה 3 שלאחר הביוץ . אבל זה סטיה של יום לכאן או לכאן אפשרית ואינה משפיעה על התוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך...
מירי25/02/2010העניין הוא שאם הביוץ היה ביום שלישי אחר הצהרים-ערב (לפי התוצאות ,מסתמן שכך היה ) וההחזרה היא ביום ראשון, אז למעשה העיכוב הוא כבר ביותר מיום (יום ראשון במקום שישי.אגב,ההחזרה תהיה כנראה בצהריים ואולי אף אחרי).האם זה משמעותי מבחינת סיכויי ההצלחה של הטיפול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב-אם זה הכרחי אוכל אולי
מירי25/02/2010לנסות לבקש שרופא אחר יעשה את הטיפול ביום מוקדם יותר.
השאלה היא אם זה הכרחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירי
ד''ר דוד ישי25/02/2010זה גבולי . אני מניח שאם הטיפול יכשל תהיי בטוחה שהוא נכשל בגלל זה. להחלטתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם על שאלת ההמשך-אנא ענו
מודאגת25/02/2010כי כאמור הרופא שלי בחו"ל ואני לא יודעת אם ניתן לגשת להחזרה או לא.
אשמח לתשובה מהירה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרופא אחר יבצע
פרופ' אלכס סימון25/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
הילה25/02/2010גם הרופא שלי היה בחו"ל 3 ימים אחרי השאיבה כשאמורים להחזיר לי את העוברים אז הוא הנחה רופא אחר שנמצא באותו יום להחזיר גם למטופלות של הרופא שלי. אין סיבה לדחות החזרה בגלל שרופא בחו"ל, תתעקשי על זה אין סיבה שתסכני את הצלחת הטיפול בגלל זה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)