מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץלי24/02/2010
שלום רב, המחזור שלי אינו סדיר יכול להגיע פעם בחודשיים חודשיים וחצי, ככה כל החיים. אני בת
36 ורציתי לדעת מתי מבייצים כשהמחזור מגיע? האם יש ביוצים בכלל?האם בפערי זמן ארוכים כאילו בן מחזור למחזור הביוץ בא כמו אצל אישה שהמחזור שלה מגיע כל חודש? יכול להיות מצב שפעם אישה כן מבייצת ופעם לא? אני רוצה להוסיף שאני אחרי 3 הפלות שניים מהם בטיפולי ivf ואחד ספונטני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
ד''ר דוד ישי24/02/2010בעיקרון , אם יש ביוץ , הוא מופיע שבועיים לפני הוסת. קשה להגיד אם את מבייצת. כל האפשרויות קיימות. שאת מבייצת כל חודש . שאת לא מבייצת בלבד . שאת מבייצת לסירוגין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לי24/02/2010יש אפשרות שאני מבייצת כל חודש אפילו שהמחזור הוא פעם בחודשיים + ??? אם היה לי היריון אחד ספונטני זה אומר שאני מבייצת אבל לפי מיטב הבנתי מתשובתך קשה לדעת פעם בכמה זמן הביוץ שלי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוספת
לי24/02/2010כשנכנסתי להיריון ספונטני זה היה אחרי ההפלה. חיכיתי למחזור אחרי הפלה ובמקום גיליתי היריון איך אפשר להסביר את זה? היה ביוץ בלי מחזור???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ בלי מחזור
מאיה25/02/2010דימום ווסתי (מחזור) מופיע לאחר הביוץ ומה שקרה הוא שהיה ביוץ, נקלט היריון ולכן לא הופיע דימום ווסתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים???
לי25/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה עונים
פרופ' אלכס סימון25/02/2010לדעתי הביוץ אינו סדיר ולא ניתן לחיזוי גם אם קיים. מחזור אחת ל-60 יום משמע ביוץ ביום 46
היות ואינך יודעת מה יהיה אורך המחזור הפעם, לא תוכלי לדעת מתי יהיה הביוץ. לכן גשי לרופא פוריות לשיחה וטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)