כשלון בטיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כשלון בטיפול
    דניאלה
    25/02/2010

אני אחרי החזרת בלסטוציסט מוקפא,קבלתי לצערי תשובה שלילית ,
    מתי אני אמורה לקבל מחזור?
    מתי אוכל להתחיל טיפול חדש(שאיבה)
    מה יכולה להיות הסיבה שהטיפול כשל?(הנתונים היו טובים הרירית היתה מצויינת והעובר היה לא רע בדרגה 3 בערך),
    אולי זה בגלל שהייתי שאננה והתנהגתי כרגיל?(יש לי ילד בן שנה וחודשיים והייתי צריכה לטפל בו)
    האוכל לנסות בחודש הנוכחי להרות באופן ספונטני?או שאין סיכוי כלל כי אפילו החזרת המוקפא נכשלה(אני עם הפרעה בביוץ שהובילה להפריה לאחר כשלון בהזרעות)..

כבר לא אופטימית ) :

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כשלון בטיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ?

דניאלה
    27/02/2010

?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשלון בטיפול

פרופ' אלכס סימון
    27/02/2010

לא כל טיפול הפריה מצליח כי זו טיבה של הפריה חוץ גופית. הגורמים הם רירית שאינה תקינה ללא קשר איך היא נראית, עובר בעייתי שאינו מאוזן במטענים הגנטיים שלו (עובר כזה ניראה מצויין במיקרוסקופ), תזמון ההחזרה.
    השאננות אינה בעיה. היא לא הסיבה.
    לנסות הריון ספונטני תמיד טוב בתנאי שיש ביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי ביוץ

דניאלה
    27/02/2010

תודה
    לפי הנתונים בעבר אין לי ביוץ ספונטני,הסיכויים ע"פ רופא הפריון שלי הם לא גדולים,אך מאז הלידה של בני המחזור הפך להיות סדיר יחסית(אבל היו כבר חריגות)באולטרסאונד לא מיילדותי נצפה זקיק בגודל 15 ,והמראה לא היה פוליציסטי כמו שהיה בעבר,מתי לנסות לתזמן ביוץ ספונטני אם כך?אני מעוניינת לנסות החודש(כאשר אני מתחילהב לספור מהיום כיום ראשון של ווסת)לנסות עם ערכה לתזמון ביוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעקב לביוץ

פרופ' אלכס סימון
    28/02/2010

מומלץ לבצע יחד עם רופא פוריות להכוונה מדוייקת ולא באמצעות התכתבות באינטרנט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני החזרה

סמדר
    28/02/2010

הי, הרופא שלי תמיד מבקש לפני ההחזרה לא לקחת את האנדומטרין ובהמשך אותו היום להשלים את המנה...
    שיהיה לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו