אוטרוגסטן 200

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוטרוגסטן 200
    קאר
    25/02/2010

אני מקבלת אחרי החזרה של 2 עוברים ביום ראשון האחרון נרות אוטרוגסטן 200 שלוש פעמים ביום ונאמר לי לקחתן שבועיים זה כמובן התאריך שאני אמורה לעשות בטא האם כשזה נלקח עד היום של הבטא זה יכול להשפיע על התוצאה של הבטא ואז היא אינה נכונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוטרוגסטן 200

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוסף

קאר
    25/02/2010

העוברים שהוחזרו אחרי 3 ימים היו 8 תאים האם עוברים בגודל כזה יש להם יותר כושר השתרשות מאשר לעוברים קטנים יותר כמו של 4 תאים האם הם נותנים יותר סיכויים כי הם יותר חזקים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלו עוברים טובים

פרופ' אלכס סימון
    25/02/2010

הם בעלי סיכוי טוב יותר מעוברים גרועים. זה כנראה לא סוד. השאלה מה זה עובר גרוע? ביום 2 להפריה עובר בן 4 תאים הוא טוב. ביום 3 עובר בן 4 תאים הוא איטי. עשי את החשבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא ענו לי

איריס
    25/02/2010

אשמח מאד לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוטרוגסטאן לא ישנה תשובת בטא

פרופ' אלכס סימון
    25/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו