בירור בהול בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בירור בהול בבקשה
    רווית
    25/02/2010

שלום ד"ר

היום נתבשרתי כי ה-IVF הראשון שעברתי לא צלח(שאבו 3 ביציות אחת הופרתה, החזרת עובר אחד).
    אני בת 29 נשואה 4 שנים ללא ילדים. הסיבה שבגינה התחלתי IVF הנה בשל ווגיניסמוס קשה ממנו אני סובלת וטיפולים כגון פיזיוטראפיה, מרחיבים וכיו"ב לא צלחו(יש לי בעיה בקיום יחסי מין). אני מודעת לבעיה שלי ומקווה שתיפטר בעתיד אלא בשל הסטרס הנפשי הכולל כמיהה לילד כל האפשרויות לטיפול בבעיה לא עוזרים וכרגע ובהמלצת הרופא המטפל(שהינו גם רופא בכיר במחלקה להפרייה חוץ גופית ברמב"ם) פניתי לIVF.
    הבעיה היא כזו: קיבלתי אישור לIVF אחד אשר נוצל ולא נקלט הריון והאחות בבית חולים מסרה לי שאני צריכה לפנות למחלקה בווסת הבאה לצורך קביעת פרוטוקול והחודש הזה מנוחה.
    למיטב ידיעתי כל טיפול IVF מצריך בהתחייבות חדשה. איך אשיג התחייבות שכזו אם היה לי אישור ל-IVF אחד שנוצל?
    האם זה אומר שאצטרך לשלם הון תועפות עבור טיפול נוסף בחודש הבא? (עברתי את הטיפול ברמב"ם). הצלחתי לקבוע תור לרופא המטפל רק לעוד שבועיים ובבית החולים ביקשו ממני להתקשר שבוע הבא ולדבר עם המזכירה. בבקשה עזרה.. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור בהול בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולי IVF במדינתנו

פרופ' אלכס סימון
    25/02/2010

אין מקום לדאגה. בארץ תוכלי לבצע טיפולי הפריה תוך כיסוי של קופת חולים עד להולדת שני ילדים. אחר כך לילד השלישי הרביעי והחמישי הביטוחים המשלימים ישלימו את העבודה. אומנם כן, את צריכה להתקשר למזכירה ולהתחיל את הליך השגת ההתחיבות לטיפול מחדש כפי שעשית בטיפול הראשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לג'ני

למונית
    25/02/2010

ג'ני שלום,

היחידה בה את מטופלת אמורה להגיש אותך לועדה של קופ"ח החולים שלך המאשרת את הטיפולים. כך לפחות זה בכללית (ואני מניחה שגם בקופות האחרות). כל אישור הוא לטיפול אחד, וכל פעם שנכשל טיפול צריך אישור מחדש, לכן כדאי תמיד לנסות לקבוע תור מיד בהיוודע על כישלון הטיפול, כדי להספיק לטפל בעניין הזה תוך כדי החודש הפסקה.
    לאחר שאת מקבלת את אישור הועדה את מוציאה בעזרתו טופס 17.

בהצלחה.
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לג'ני

למונית
    25/02/2010

ג'ני שלום,

היחידה בה את מטופלת אמורה להגיש אותך לועדה של קופ"ח החולים שלך המאשרת את הטיפולים. כך לפחות זה בכללית (ואני מניחה שגם בקופות האחרות). כל אישור הוא לטיפול אחד, וכל פעם שנכשל טיפול צריך אישור מחדש, לכן כדאי תמיד לנסות לקבוע תור מיד בהיוודע על כישלון הטיפול, כדי להספיק לטפל בעניין הזה תוך כדי החודש הפסקה.
    לאחר שאת מקבלת את אישור הועדה את מוציאה בעזרתו טופס 17.

בהצלחה.
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה

רווית
    28/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו