רופאים יקרים - קצת מודאגת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רופאים יקרים - קצת מודאגת
    ג'סמין
    26/02/2010

אחרי חמישה ימים של הזרקת גונאל F, בכמות של 262.5 ליום, שלא נראו זקיקים כלל, הרופא שלי הנחה אותי להמשיך עם מונוגון חמישה אמפולות ליום במשך חמישה ימים שכרגע אני ביום הרביעי , מה יהיה אם גם אחר כך לא יראו זקיקים ? האם זה יתכן? ומה עושים אם אכן כך יהיה ?
    עליי לציין שלפני זה לא היתה בעיה ובייצתי רגיל , ודרך אגב יש לי המון תופעות לואי כרגע של עייפות חזקה מאוד, כאבי שרירים, וכאבים בכל איזור האגן והבטן, עצבנות ומצבי רוח ...

אנא התייחסן....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופאים יקרים - קצת מודאגת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובת השחלה יכולה להתעקב לעיתים

פרופ' אלכס סימון
    26/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ג'סמין
    28/02/2010

היום אחרי חמישה ימים של הזרקת מונוגון 5 יחידות, עשיתי אולטרא סאונד ויצא שיש ל זקיק אחד בלבד בצד ימין בגודל 10 , ורירית 5 , אני יודעת שאני לא קרובה לשאיבה - כי אני צריכה הרבה יותר זקיקים והרבה יותר גדולים. בכל אופן, מה לדעתך יהיה המשך הטיפול, האם יש מצב שכל יום יתווספו עוד זקיקים , האם אצטרך להמשיך להזריק ? האם זה תגובה נורמאלית , ויכול להיות רק שאני מגיבה מאוד לאט ???

תודה מראש !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה שחלתית

פרופ' אלכס סימון
    28/02/2010

אני מניח כי ימשיכו לתת מנוגון כי מדובר רק ב-5 ימים. בכל מקרה הרופא ככל הניראה הניח נכון שהתגובת השחלות אצלך נמוכה ועל כן החל במינון גבוה. נקווה כייגוייסו יותר זקיקים ממה שעתה ניצפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו