iui במקום ivf

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• iui במקום ivf
    לי
    27/02/2010

רופאים יקרים בוקר טוב,
    בתחילת הטיפולים עשיתי שני מחזורי iui שמהם לא הצליח להיות היריון ואז עברתי לטיפולי ivf. הצלחתי להיקלט פעמיים ב- ivf אחד מהטיפול והשני מהחזרת מוקפאים אך שני ההיריון הסתיימו בהפלה בשבועות מוקדמים, אחר כך אחרי ההפלה השנייה נקלטתי ספונטני וגם ההיריון לא החזיק ובסופו הייתה שוב הפלה.
    הייתי רוצה לדעת מה אחוזי הצלחה בטיפולי iui ומה אחוזי הצלחה ב- ivf ??? שאלה נוספת שהייתי רוצה לדעת האם אתם חושבים שיש לי סיכוי להקלט ב- iui להיריון? כי הטיפולים ב- ivf שאני עוברת מאוד קשים לי כי תמיד מסתיימים בגירוי יתר אפילו שאני מקבלת את המינימום הורמונים (הגוף מגיב מאוד מהר להורמונים). אם הצלחתי להיקלט ספונטני להיריון זה אומר שטיפולי iui עלולים להצליח במצב שלי? גם כל מחזור טיפולים הוא יותר מהיר ב- iui ולא צריך לחכות הרבה זמן בן טיפול לטיפול.
    אציין שאני בת 36. אודה לתשובתכם כי אני כבר מתוסכלת מכל הטיפולים האילו ולא רוצה להפסיק שלא להתייאש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    iui במקום ivf

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לי שלום

פרופ' שחר קול
    27/02/2010

ניתן למנוע באופן מוחלט גירוי יתר ע"י ביוץ עם דקפפטיל במקום אוביטרל.
    כיוון שהושג הריון ספונטאני, יש בהחלט סיכוי טוב להשיג הריון ב - IUI.
    סיכויי ההצלחה ב - IVF טובים יותר בהשוואה ל - IUI (כ - 30% מול 15% בהתאמה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

אפרת
    27/02/2010

הפלות חוזרות קראתי בגוגל על המסטיק התימני אומרים שהוא טוב לנשים עם בעיות במחזור ועם בעיית אסטרוגן והפלות ועם בעיית רירית רחם וגם שאלתי קרוב משפחה שהוא תימני על המסטיק התימני והוא אמר לי שאישתו לקח את זה בהריון והיום יש להם 3 ילדים . אני אחרי 4 הפריות ללא הצלחה החודש התחלתי פרוטוקול חדש + מסטיק תימני טיבעי לא בכמוסות ולא בטיפות טיבעי זה כמו סוכריה קשה זה עולה בערך 10 יחידות 20 שקלים אפשר לקנות את זה בראש העין אצל תבליני בדיחי הוא מביא את זה מתימן לוקחים את זה 2-3 ימים מיום המחזור אני מרגישה טוב ויש לי 6 עוברים ואני עדיין לוקחת את זה עד לבדיקת הריון אמרתי אם יצא שלילי ואני לא מקבלת מחזור אני מפסיקה עם המסטיק אבל אני מאמינה שיהיה בשורות טובות ומחר אני בהחזרה בהצלחה
    נ.ב כי האדם הוא עץ השדה הכל בא מהטבע אפילו ההורמונים שאנחנו לוקחות מה יש להפסיד בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העצה ובהצלחההההההההה

לי
    01/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו