השבחת זרע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השבחת זרע
    דרור
    28/02/2010

שלום
    יש לי שאלת ייעוץ
    יש לנו מחר הזרעה בשעה 18:00 ברחובות. מצאתי שני אופציות להשבחה:
    1. השבחה בבאר שבע שמסתיימת ב-16:30, משמע אני יסתובב עם החומר כשעה וחצי מבאר שבע עד רחובות
    2. השבחה ברשל"צ שמסתיימת ב-15:00, משמע אני יסתובב עם החומר כ-שלוש שעות מרשל"צ לרחובות
    השאלה איזה אופציה עדיפה? האם עדיף פחות זמן מרגע ההשבחה, או פחות נסיעה

שאלה נוספת - יש מעבדות שאמרו לי שניתן לשמר את החומר מעל 5 שעות, ויש מעבדות שאמרו גג שעתיים-שלוש. האם הם משתמשים בחומרים שונים או פשוט הדעות שונות?

תודה
    דרור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השבחת זרע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרור שלום

פרופ' שחר קול
    28/02/2010

1. מציע להקדים מועד הזרקת הזרע לרחם. אם אין אפשרות - לא ממש קריטי, כל זמן ששומרים הזרע בחום הגוף.
    2. דעות שונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרור יקר

פרופ' אלכס סימון
    28/02/2010

אתה מתיש את עצמך עם נושא ההזרעה הזו כבר יומיים ואני מבין אותך. ניראה לי כי קל יותר למצוא רופא שיזריק את הזרע בשעות סבירות ולא מאוחר אחר הצהרים כשכל המקומות להכנת זרע, עובדיהם מזמן בבית. ואל תשכח, שאם חס וחלילה עליך לחזור על הטיפול, כל ההתרוצצות מתחילה מחדש
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו