לפרוספר סימון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפרוספר סימון
    בתאל
    28/02/2010

ראשית חג פורים שמח לך ולכל הרופאים.
    אני כחודשיים הפסקה מהטיפולים, החודש ביום ה8 למחזור התברר שיש לי שני זקיקים בגודל 20, 24 והרירית תלת פאזית 8.5 , לא עברתי בדיקות דם ומיהרנו לקיים יחסים, כשבוע וחצי לאחר מכן הייתה לי הפרשה וקריש דם קטן חד פעמי בניגוב בלבד ועוד יומיים בלבד של הפרשה חומה מועטה מאוד , יש לי תמיד כאבי טרום מחזור המומים ומדי פעם כאילו תחושת צריבה ברחם ובשדיים.
    היום אני ביום ה24 למחזור וכשבועיים לערך מהביוץ, ברור שבדיקת הריון תפזר אור אך עד אז ברצוני לשאול היות ולא קרה לי בחיים דבר כזה אם הופיע אפילו הפרשה דמית או חומה זה תמיד היה סימן למחזור שאכן הגיע והפעם בכלל לא ב"ה.
    האם מלבד דימום השתרשות יכולה להיות סיבה להפרשה כפי שתיארתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפרוספר סימון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה לתשובתך פרופסור

בתאל
    28/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצפה לתשובה וגם שאלת המשך

בתאל
    02/03/2010

כאמור מבקשת לדעת על ההפרשה הדמית כשבוע וחצי לאחר הביוץ , ממה נובעת? במידה ואין זו השתרשות
    היום בצהרים עשיתי בדיקת שתן ביתית ויצא שלילי, (היום אני שבוע מאותה הפרשה דמית חד פעמית ) האם בדיקה בצהרים משנה את התמונה מאשר בבדיקה של הבוקר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בצעי בדיקת דם

פרופ' אלכס סימון
    02/03/2010

להשלמת התמונה: בטא , אסטראדיול, פרוגסטרון ועל קול יאמרו לך מה קה והיכן את במחזור החדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביוץ מוקדם

פרופ' אלכס סימון
    02/03/2010

קרה ביוץ מוקדם. אפשר להרות עם ביוץ מוקדם. הדימום יכול להיות וסת קצר או דמם בהריון.
    נכון בטא תפתור את הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו