אופן השפעת אוביטרל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אופן השפעת אוביטרל
    טלי
    01/03/2010

שלום.
    אני רוצה להבין איך עובדת זריקת אוביטרל במידה והיא ניתנת כאשר יש זקיק מוביל בגודל 22 מ"מ?
    ידוע שאוביטרל גורם לביוץ בעוד 36-40 שעות.
    ידוע שזקיק בשל הוא זקיק של 18-24 מ"מ
    השאלה האים אוביטרל מנטרל את ביוץ טבעי של זקיק 22 מ"מ (שלפי הגודל ביוץ אמור לקרות תוך זמן קצר, ולפני שיעברו 40 שעות)? או שהוא מעיט את קצב הגדילה של זקיק עד ביוץ? או שבגודל כזה של זקיק יש סיכוי שאוביטרל לא יכנס לפעולה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אופן השפעת אוביטרל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוביטרל

פרופ' אלכס סימון
    01/03/2010

לאוביטרל אין השפעה על ביוץ טבעי אם הוא החל. במקרה זה אוביטרל הוא תוספת והביוץ הטבעי יתרחש כפי שהגוף תכננן ללא תלות באוביטרל.
    לדוגמא זקיק 22 מ"מ שהגוף "קבע שיבייץ בעוד 10 שעות, גם אם ינתן אוביטרל, הביוץ יהיה בעוד 10 שעות ללא השפעת אוביטרל. תביני עתה, מדוע למרות מתן אוביטרל לעיתים הרופא מכוון לקיום יחסים או הזרקה יום לאחר מתן אוביטרל ולא ממתין 36 שעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוביטרל דחוף

לאה
    26/06/2010

אני מטופלת במנוגון ובצטרוטייד.
    את ההוראה להזריק אוביטרל אני מקבלת טלפונית מהאחיות. עד עכשיו 4 הזרעות קבלתי הנחיה להזריק אחה"צ כאשר ההזרעה למחרת בבוקר.
    האם אין סתירה? זה לא מוקדם מידי?
    עד עכשיו לא היו הריונות כלל
    אודה על תשובתכם המהירה . לפי חישובי ההזרעה תהיה ביום ג'
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוביטרל דחוף

לאה
    26/06/2010

אני מטופלת במנוגון ובצטרוטייד.
    את ההוראה להזריק אוביטרל אני מקבלת טלפונית מהאחיות. עד עכשיו 4 הזרעות קבלתי הנחיה להזריק אחה"צ כאשר ההזרעה למחרת בבוקר.
    האם אין סתירה? זה לא מוקדם מידי?
    עד עכשיו לא היו הריונות כלל
    אודה על תשובתכם המהירה . לפי חישובי ההזרעה תהיה ביום ג'
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו