זמני לקיחה של אנדומטרין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זמני לקיחה של אנדומטרין
    רינת
    02/03/2010

1. אתמול עברתי שאיבה ובחמישי בע"ה החזרה, נאמר לי היום בצהריים אחרי שקיבלנו תשובה חיובית לגבי העוברים לקחת 2 אנדומטרין ביום אז לקחתי באותו רגע השאלה מתי לקחת שוב היום? בעקרון אני יודעת שאם פעמיים ביום אז בוקר וערב בערך באותה שעה ונוח לי ב7 בבוקר ואז באותה שעה בערב וכך אעשה ממחר, השאלה מתי לקחת שוב היום?
    2. האם אחרי החדרת הקפסולה עדיף לשכב קצת או לשבת או ההפך ללכת? מה הכי יעיל להספגות התרופה, אין לי בעיה מבחינת הנוחות כך או כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמני לקיחה של אנדומטרין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה אוטרוגיסטן 200

קאר
    02/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה על תשובתכם, התגובה של יפית היא

עדי
    02/03/2010

כנראה בטעות לשאלתי אז לא להתייחס, אכןצמדובר באנדומטרין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנדומטרין

פרופ' אלכס סימון
    02/03/2010

אחד בבוקר ואחד בערב. בשעות הנוחות לך. אין צורך לשכב אם משתמשים במחדר ומחדירים לעומק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו