שוב עזרה בהולה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שוב עזרה בהולה
    רווית
    02/03/2010

שלום
    אני לאחר טיפול IVF ראשון שנכשל. עשיתי בהתאם להנחייתכם ופניתי למזכירת בית החולים בכדי שזו תשלח בקשה לאישור טיפול IVF שני אלא שמסרו לי שתשובה אקבל רק במרפאת האם. התקשרתי למרפאה ומסרו לי כי לא קיבלו אישור שכזה על כן עברתי למרפאה לפוריות האישה שם נמצא רופא הנשים אשר הפנה אותי ל-IVF ראשון שמסרו לי כי צריך לבדוק במרפאת האם ובאם יקבלו אליהם אישור יצרו עמי קשר. אני אובדת עצות שמא יגיע מועד המחזור ולא אוכל להתחיל בסבב שני כיוון שאין לי אישור לטיפול IVF שני. בבקשה עזרה איך אוכל לקדם את העניין? האם לפנות שוב למזכירת בית החולים(רמב"ם) או שמא הרופא אשר הפנה אותי לIVF ראשון יוכל לעזור? בבקשה עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוב עזרה בהולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איני מכיר את האדמיניסטרציה אולם

פרופ' אלכס סימון
    02/03/2010

לטיפול הפריה מפנה רופא. הוא מבקש את ההתחיבות עבורך. לכן יש לפנות לרופא המטפל שהפנה להפריה ולבקשו להפנותך שוב לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לג'ני

לימונית
    02/03/2010

היי ג'ני,

אני מבינה מאוד את הלחץ שלך. אז כמו שכתב לך פרופסור סימון, רופא יחידת ה-IVF בה את מטופלת אמור לעשות עבורך תכנית ואיתה הוא מגיש אותך לאישור הועדה. אישור הועדה יגיע למרפאת האם שלך, ובעזרתו את מוציאה טופס 17. כלומר, שאת צריכה לקבוע תור בהקדם לרופא ביחידת ה-IVF, כדי שיכין עבורך תוכנית ויגיש אותך לועדה.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו