שחלות פוליציסטיות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות
    דנה
    03/03/2010

שלום רב
    אני בת 27, לאחר נטילת גלולות במשך 9 שנים הפסקתי את הגלולות על מנת להרות.
    כאשר המחזור לא היה סדיר במשך מספר חודשים אובחנתי כבעלת שחלות פוליצסטיות.
    קצת אחרי שהפסקתי את הגלולות, ובמהלך תקופת נטילת איקקלומין, החל שיעור יוצא דופן באזור הפנים, אינני זוכרת שנאלצתי להסיר שיער מהפנים בתדירות כל כך גבוהה.גם סוג השיער הפך קשה יותר וכהה יותר.

מה הקשר להפסקת הגלולות? האם יש קשר לאיקקלומין?

האם גלולות למניעת הריון הן הפתרון היחידי?
    מה קורה במהלך ההריון? השיעור פוחת?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת תשובה...

דנה
    04/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל שלום

פרופ' שחר קול
    04/03/2010

השיעור קשור להפסקת הגלולות, ואינו קשור לאיקקלומין.
    במהלך ההריון יש לצפות לשיפור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שאת מתארת קרה גם לי...

מור
    15/01/2012

המחזור שלי תמיד היה סדיר, נטלתי גלולות במשך שנתיים בלבד, וכשהפסקתי הוא לא חזר לקדמותו...הרופאה אליה הלכתי קבעה שיש לי שחלות פוליציסטיות והן הגורם לאי הסדירות במחזור. בינתיים גם התחלתי לסבול משיעור בפנים ואקנה, שני דברים מהם לא סבלתי טרם נטילת הגלולות.
    לרופאים בפורום - איפה ההוכחה שאין לכך קשר לנטילת הגלולות? אני שומעת על יותר ויותר מקרים כאלה, אבל זה לא מצויין בשום מקום, ואין על כך דיווחים בספרות הרפואית. כולם כ"כ עסוקים בלומר כמה שהשימוש בגלולות מועיל, שאף אחד לא נותן את הדעת על מצב כזה, שייתכן והוא תופעת לוואי של הטיפול. אודה לתגובתכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו