תמיכה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכה
    מירב
    05/03/2010

שלום ד"ר,
    אני בעלת FSH גבוה ושלב לוטאלי קצר (מתחילים דימומים קלים מספר ימים אחרי ביוץ ומחזור מגיע תוך 8-9 ימים מהביוץ). אנדומטרין עוזר במעט אך עדיין יש דימומים קלים החל ממספר ימים אחרי הביוץ ולא תמיד מאריך את משך המחזור. הרופא החליף לי החודש לקרינון.
    1.האם קרינון פעם ביום יותר חזק מ-3 אנדומטרין? אפשר לקחת פעמיים ביום ובאילו הפרשי זמן?
    2. קראתי כאן שבנות בטיפולים מעדיפות גסטון האם הוא יותר חזק?

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא תשובת הרופאים...תודה מראש

מירב
    05/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמיכה

פרופ' אלכס סימון
    05/03/2010

קרינון X 2 יתאים. השפעתו כשל אנדומטרין. גסטון יעיל כמו האחרים ואינו טוב יותר לטעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! מתי לקחת

מירב
    05/03/2010

את הקרינון אחד בבוקר והשני באיזה הפרש שעות?

תודה רבה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחד בבוקר ואחד בלילה.

פרופ' אלכס סימון
    06/03/2010

החברה דרך אגב טוענת, וכניראה בצדק, שדי במנה אחת ביום וכי אין משמעות לרמה בדם שמודדים. על מנת להיות יותר דתי מהאפיפיור אני באופן קבוע ממליץ כל שתי מנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו