כאבים אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי החזרה
    ליאת
    06/03/2010

ביום שני האחרון נשאבו לי 18 ביציות וביום חמישי אחר הצהריים הוחזרו לי העוברים, אני לוקחת אסטרופם פעמיים ביום מערב ההחזרה ואנדומטרין פעמיים ביום מיום לאחר השאיבה.
    מאתמול יש לי כאבים בצד שמאל של הבטן התחתונה או אפילו מעט מתחת לקו התחתונים שמתגברים אחרי שאני שותה והשלפוחית שלי מלאה. לאחר ההחזרה נחתי ואתמול ישבתי רוב הזמן על הספה ועשיתי פעמיים דברים קלים בבית, לתלות כביסה ולבשל כשעה, לשטוף כלים וזהו והיום גם רוב הזמן ישבתי מלבד הכנת אוכל וכו' וכשיצאתי לטיול של כמה דקות עם הכלב התחיל לכאוב לי מאוד ונרגע כשחזרתי לשבת אבל מידי פעם מתגבר ועדיין כואב כל הזמן מעין דקירה שלא נפסקת, כאב נסבל אבל כאב, האם זה מצריך בדיקת רופא? ממה זה יכול להיות? אני מפחדת שזה גירוי יתר, האם יכול להיות רק בשחלה שמאל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עד שיענו לך

מלני
    06/03/2010

לי היה גירוי יתר בטיפול הראשון וזאת הייתה הרגשה של לחץ כאילו הבטן עומדת להתפוצץ, הבטן גם הייתה ממש נפוחה ברמה שכשהגעתי למיון שאלו אותי באיזה חודש אני :), וגם היה קושי לנשום נשימות עמוקות ומלאות ועליתי 4 קילו ביומיים זה עבר אחרי כמה אינפוזיות בלי התערבות חיצונית ככה שאין יותר מדיי מה לדאוג , התהלכות בבית בעדינות וזתיית מים מאד עוזרת לי בטיפולים האחרונים תנסי... והכי חשוב בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד שיענו לך

מלני
    06/03/2010

לי היה גירוי יתר בטיפול הראשון וזאת הייתה הרגשה של לחץ כאילו הבטן עומדת להתפוצץ, הבטן גם הייתה ממש נפוחה ברמה שכשהגעתי למיון שאלו אותי באיזה חודש אני :), וגם היה קושי לנשום נשימות עמוקות ומלאות ועליתי 4 קילו ביומיים זה עבר אחרי כמה אינפוזיות בלי התערבות חיצונית ככה שאין יותר מדיי מה לדאוג , התהלכות בבית בעדינות וזתיית מים מאד עוזרת לי בטיפולים האחרונים תנסי... והכי חשוב בהצלחה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגו עליי... לחוצה...

ליאת
    07/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי בטן

פרופ' אלכס סימון
    07/03/2010

אני מניחשנובעים מהגדלת השחלות. גירוי יתר במידת מה. מצריך עידכון של הרופא. שתיה מרובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו...

ליאת
    07/03/2010

שותה הרבה והכאבים שכתבתי עליהם היו אתמול ועברו לגמרי, האם עדיין יש צורך בעדכון הרופא?
    האם יכול להזיק להצלחת הטיפול והשתרשות העוברים שאמורה להיות היום/מחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין צורך לעדכן

פרופ' אלכס סימון
    07/03/2010

המשיכי לעקוב. זה לא מזיק להריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו