PGD שאלה לפרופ אלכס סימון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• PGD שאלה לפרופ אלכס סימון
    מלני
    06/03/2010

שלום
    אני עברתי שתי הפלות מהריון טבעי עם X שביר אציין כי נכנסתי להריון ממש בקלות בנסיון ראשון כל פעם. עברתי 5 מחזורי טיפול באיכלוב בראשון 2 עוברים בריאים הוחזרו בשני עובר אחד בשלישי ורביעי לא היו עוברים בריאים ובחמישי היו 3 עוברים בריאים ובאף מחזור לא הייתה קליטה . מאחר ואני כבר שנה מטופלת וזה עדיין לא הצליח רציתי לדעת אם יש אופציות נוספות שאתה מציע חוץ מPGD או שחשבתי האם יש אופצייה לגרום להריון מרובה עוברים ואז לעשות סיסיי שלייה ולמיין את העוברים הלא תקינים ?(כי לאחותי היו תאומות שאחת חולה ואחת בריאה ודיללו את החולה והיא ילדה את הבריאה אבל לה זה קרה טבעי).
    כמו כן רציתי לדעת אם אפשר להתייעץ איתך באופן פרטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    PGD שאלה לפרופ אלכס סימון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דילגו עליי

מלני
    09/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PGD

פרופ' אלכס סימון
    09/03/2010

הרעיון של יצרת הרבה עוברים ואיבחון בהריון בסיסי שליה אינו ישים
    לצערנו יש רק שתי אפשרויות, את השלישית הזכיר רק
    האחת, להרות שוב ולברר שהעובר בריא ואם לא הפסקת הריון (אני מניח שלא חידשתי)
    השניה, PGD במקום אחר
    השלישית, תרומת ביציות. בשלב זה ניראה לי לא מוצדק להציע.
    כמו שניתן לראות בפרופיל שלי ניתן לקבוע תור לייעוץ בהדסה מרפאת שר"פ ואני מניח כי הביטוח המשלים יבצע החזר על יעוץ עם רופא מומחה בהדסה כי רבים עושים כך במרפאתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מלני
    10/03/2010

תודה רבה נתראה ביום ג' השגתי תור אליך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו