שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אני
    07/03/2010

שאלה שמטרידה אותי:
    בטיפול האחרון (הזרעה עם גונל 75) - בצעתי בדיקת דם ביום התשיעי להזרקות(יום א') התוצאות היו:
    LH 35
    E2 3064
    PR 5.9
    באותו היום נאמר לי ע"י רופאי שהביוץ כבר החל ואת ההזרעה עשיתי למחרת (יום ב') בשעה 20.30 בערב.
    ההזרעה נכשלה - קבלתי מחזור אחרי 12 יום מההזרעה.
    אני חושבת שהסיבה לכשלון הטיפול - אולי כי הביוץ התפספס - כי אם הביוץ החל ביום א' בבוקר, עד יום ב' בערב ייתכן שכבר נגמר? (לכן גם קבלתי מחזור ביום ה-12 ולא ה-14).
    אני לא מחפשת אשמים או סיבות לכשלון אלא רוצה לדעת אם בטיפול הבא עליי להתעקש עם רופאי על הזרעה באותו יום שהחל הביוץ?

תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללא אוביטרל (לא היה צורך)

אני
    07/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אני
    07/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

אני
    07/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הביוץ לא התפספס

פרופ' אלכס סימון
    07/03/2010

LH 35 מעיד (כמו ערכת ביוץ) כי הביוץ יגיע תוך 24 שעות. ההזרעה בוצעה בזמן! למה וסת לאחר 12 יום, זה סיפור אחר. יתכן ונדרשת תמיכה הורמונאית לאחר ההזרעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו